SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

10. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Rak: Ljubav i stvaranje

Vaši su osećaji ove godine izuzetno raskošni; zaljubljivi ste, romantični i kreativniji nego ikad! Vreme je da iskoračite iz svoje tajnosti, pokažete svoje talente i promovišete sami sebe.

Nova ljubav donosi sreću

Odlično je razdoblje za nove ljubavi, decu, za nove stvaralačke projekte i prijatelje. Rakovi samci mogli bi uploviti u srećnu ljubavnu vezu, s naznakama da će biti dugotrajna i srećna.

Ipak, ako ste već dugo u braku ili vezi, nagomilali su se neki problemi i nerešeni poslovi koji vas guše. Iskoristite pozitivnu energiju i snagu ljubavi da biste preuredili svoj partnerski odnos i uveli nova pravila.

Nemojte pretpostavljati da drugi mogu čitati vaše misli i znati šta vam treba – recite im što trebate i šta želite! Ako ste osoba koja daje više nego što prima, naučite kako to da promenite. Primati znači dati drugima priliku da daju.

 

 

Lav: Slutnja promene

Ove ćete godine svoju sreću pronaći kod kuće. Ako želite proširiti, ulepšati ili uneti nov život, više svetlosti i sjaja u svoj dom, pravi je trenutak da krenete u akciju. Duži boravak u kući i srećne porodične prilike napuniće vaše baterije i dati vam osećaj stabilnosti.

Od sredine maja, posebno onima rođenim u avgustu, počinje nestabilno razdoblje na poslu. Osetićete da dolazi vreme promena. Možda više nećete moći da zatajite svoje unutrašnje nezadovoljstvo ili će vaša ambicija prepoznati priliku za bolji posao.

U svakom slučaju, sve teže ćete podnositi autoritete, a pritisak posla počeće da vas guši. Najveći izazov ove godine je zadržati zdrave navike. Pronađite ravnotežu između posla i brige o sebi, obratite pažnju na zdravlje i ishranu, odvojite dovoljno vremena za spavanje. Čuvajte snagu da biste iskoristili pravu priliku za poslovni napredak.

 

 

Devica: Učim, dakle jesam

Vaš nemirni um koji stalno nešto analizira i slaže, posprema i traži načine poboljšanja, dobija veliki zamah novih intelektualnih izazova.

Strastveno se prihvatate učenja i savladavanja novih veština. Priuštite sebi bolju tehnološku opremu koja će vam olakšati komunikaciju i omogućiti pristup znanju koje vam je trenutno važno. U svojoj neposrednoj okolini otkrivate bogate aktivnosti kojima se želite da se priključite, od edukativnih i kulturnih do onih posvećenih zdravome životu.

Ljubav kao mirno more

Širite krug poznanika, a bezbrižna druženja i komunikacija donose vam puno zadovoljstva. Ljubav ove godine ulazi u mirno, gotovo dosadno razdoblje. Osećate zasićenost i svesni ste da bi trebalo nešto menjati, ali za to još nemate snage. U dugotrajnoj vezi došao je onaj prelomni trenutak kad se trebate venčati ili prekinuti! Device samci ljubav mogu pronaći na poslu ili u nekim vrlo službenim okolnostima.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4 5 6