SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

10. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac: Srce otvoreno za promene

Saturn u vašem znaku simbol je za početak novog razvojnog ciklusa. Neke okolnosti donose nov pogled na život ili unutrašnji osećaj umora i zasićenosti uveriće vas da je krajnje vreme za promenu mnogih navika.

Promene se događaju polako, a prvo će ih osetiti rođeni u decembru. Želite da budete sigurni šta i kako da promenite pa uzmite vreme za razmišljanje i pažljivo planiranje. Podrška i nadahnuće koji su vam potrebni dolaze u obliku ljubavi.

Jarci samci ulaze u uzbudljivo razdoblje u kojem će uživati u ljubavnim osvajanjima. Oni u stabilnim vezama svoje će srce vezati uz neki novi projekat, uz decu ili unuke, uz radosti koje donosi kreativno stvaranje.

Promenom načina na koji izražavaju sebe, ozbiljni će Jarčevi otkriti zabavnu stranu života, kreativnost i ljubav, pa sami sebe iznenaditi uživanjem u igri i dokolici. Mnogo ćete naučiti od novih prijatelja.

 

 

Vodolija: Uspeh

Sve semenke želja i sve što ste naučili u proteklom razdoblju procvetaće tokom godine. Jupiter sugeriše uspeh u poslu i u svemu što ste pažljivo pripremali. Novi projekti odvijaju se bez prepreka, unapređenja na poslu dolaze upravo onako kako ste planirali, novi se poslovi nude sami od sebe.

Dobijate pohvale i priznanja koja ćete rado podeliti sa saradnicima. Premda će vam posao oduzeti većinu vremena, porodica će vam biti velika podrška.

Budući da vas kroz život uglavnom vode ideje i ideali, često zaboravljate na svoje telo. Umor koji se pojačava tokom godine stvara nervoznu napetost zbog koje možete narušiti pozitivnu atmosferu u radnoj okolini.

Nemojte zanemariti svoje zdravlje i dovoljno se odmarajte kako biste se oslobodili i fizičkih i emotivnih napetosti. Samo tako će vaš uspeh biti potpun.

 

 

Ribe: Bez suvišnog tereta

Rasterećeni poslovnih i porodičnih pritisaka, spremni ste za nova iskustva. Budi se vaš pustolovni duh, a svet vam se otvara bilo na stvarnim putovanjima ili onim intelektualnim i duhovnim.

Vaš svet će postati veći, glasniji, uzbudljiviji. Imaćete potrebu da podelite svoja iskustva, što će biti lako ako se bavite podučavanjem ili pisanjem. Ako to nije vaš način izražavanja, učenje će vam pomoći da se oslobodite nekih starih uverenja i jasno izražavate sve što vam je u srcu i u mislima.

Ta nova iskrenost i otvorenost, kao i potreba za slobodom staviće vas na iskušenja mnoga vaša prijateljstva. Neka od njih neće izdržati jer ste ih jednostavno prerasli.

Oslobodićete se grupa ili klubova kojima pripadate jer ste prepoznali da vas ograničavaju. Dolazi vreme da završite svoje obaveze prema njima i nastavite dalje sami, barem neko vreme. Osetićete kako je osvežavajuće putovati kroz život bez suvišnog tereta.

 

 

Izvor: Sensa klub

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6