Ljubavni horoskop za 2018. godinu- RAK! Ljubav čeka samo najhrabrije, poslušajte svoje srce…

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- RAK! Ljubav čeka samo najhrabrije, poslušajte svoje srce…

11. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Veze: U mnogim vezama došlo je već do velikog zasićenja, a što će se u ovoj godini samo sve više intenzivirati. Period od samog početka godine do oko 4. mjeseca, donosi izuzetno naglašene aspekte za pucanje veza.

 

Ukoliko se Vaša veza u tom periodu bude održala, a pritom niste zadovoljni njenim tijekom, morate znati, kako je potrebno mnogo truda da bi se ista održala. Ipak, uvijek imajte na umu da to što veza postoji, nikako ne znači da ste emotivno ispunjeni.

 

Savjet je da se ne držite izlizanih odnosa, jer se plašite da nećete naći novu ljubav. Najprije, poradite na onoj najjačoj vezi u životu svih nas, a to je veza koju imamo sa sobom samima.

 

Ugodite sebi u svakom trenutku, radite sve ono što Vam pričinjava zadovoljstvo, i ustrajte u tome, vidjeti ćete kako će se onda i Vaš odnos prema ljubavi promjeniti,…kako ćete s vremenom uspostaviti vezu u kojoj ćete biti istinski emotivno ispunjeni.

 

Nisu baš najbolji aspekti, niti za one koji su sigurni u to da su u stabilnoj vezi,…Naime, veza u kojoj ste upada u fazu rutine, pa je preko potrebno poraditi na komunikaciji, kao i posvetiti se zabavnom životu.

 

 

Slobodni: Nije da nećete željeti ljubav, rijetki su oni koji ju ne žele,..ipak, biti ćete suviše obazrivi po pitanju emotivnog davanja. U prva 3 mjeseca, predstoje Vam vrlo zanimljiva poznanstva, sa osobama koje će Vas svakako privući, ali nitko Vam neće ulijevati dovoljno sigurnosti da biste se čvršće vezali.

 

Neki od Vas će se i upustiti u ljubavnu vezu, u ovom periodu, ali, već početak proljeća dovodi do udaljavanja, nepovjerenja i poljuljane komunikacije, a period od kraja proljeća do početka ljeta snažno aspektira prekid.

 

Mnogo bolji dani za ljubav dolaze od 10. mjeseca i traju sve do kraja 2018.godine. U ovom periodu, mnoge od Vas očekuje ulazak u stabilnu emotivnu vezu.

 

Partner će Vam prije svega odgovarati u intelektualnom smislu, bit će netko tko je pouzdan, a kod mnogih od Vas biće slučaj da je partner iz drugog  udaljenog mjesta, ili pak iz inostranstva.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2