Ljubavni horoskop za 2018. godinu- RAK! Ljubav čeka samo najhrabrije, poslušajte svoje srce…

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- RAK! Ljubav čeka samo najhrabrije, poslušajte svoje srce…

11. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Brakovi: Ukoliko ste značajno nezadovoljni u braku, u kom ste, svaki Vaš pokušaj održati ga i sačuvati, biti će uzaludan. Razmislite, možda je bolje dići ruke na vrijeme i otvoriti se za ljubav kakvu zaslužujete, nego trpiti sve veća razočaranja i poniženja.

 

Mnogi brakovi će se okončati u periodu od početka proljeća do kraja godine. Ukoliko ste u braku, koga možete nazvati stabilnim, savjetuje se da Vašem partneru skrenete pozornost da povede daleko više računa o zdravlju, odnosno, da svom partneru sugerirate da obrati pozornost na zdravstveno stanje svojih roditelja, kao i starijih članova najuže obitelji.

 

U slučaju da Vaš partner planira započeti novi posao, ili otići u drugu regiju ili u inostranstvo radi posla, pružite mu maksimalnu podršku u tome, a najpovoljniji aspekti su u periodu od 8. do 12. mjeseca.

 

U tom slučaju, i Vi razmislite o odlasku sa njime, jer će Vas isti itekako goditi po mnogim životnim segmentima. Također, ovaj period je povoljan i za sve Vas koji razmišljate o otpočinjanju nekakvog novog, velikog poduhvata u suradnji sa Vašim partnerom.

 

 

ATMA.HR

Stranice: 1 2