Horoskop za vikend: Evo šta donosi moćna energija Meseca u znaku Jarca

Horoskop za vikend: Evo šta donosi moćna energija Meseca u znaku Jarca

12. Januara 2018. Off By Dajana

Horoskop za vikend predviđa moćnu energiju Meseca koja podstiče da se zapitamo koje još ambicije treba da ostvarimo, ali i koje obaveze i probleme iz prošlosti napokon treba da rešimo!

“Petak, 12. januara je zaista zanimljiv”, kaže britanski astrolog Gregory Scott. Mesec ujutru ulazi u Strelca i podiže energiju.

 

Merkur je i dalje u ozbiljnom Jarcu, gde je u konjunkciji sa Saturnom. Mesec u Strelcu u kvadratu je s Neptunom u Ribama. Ta kombinacija avanturizma, sklonosti zabavljanju i sanjarenju u kontrastu je s ozbiljnošću Merkura i Saturna Jarcu.

 

Sve to daje vam veliku dozu samosvesnosti, svesni ste koliko je vaše gledište trenutno kruto – toliko da je gotovo smešno, a vi ste u stanju da se tome i dobro nasmejete, objašnjava G. Scott. Jednako tako sada ste u stanju da vidite i koliko su neka vaša očekivanja od samih sebe nerealna.

 

I u subotu su Merkur Saturn u konjunkciji, pa je ta ozbiljna energija i dalje neprimetna. U Jarcu je i Venera, a ona je u kvadratu s Uranom u Ovnu, što donosi dobrodošlu tavnotežu jarčevskom osećaju dužnosti, podstičući da se zapitamo što zaista volimo i kako to možemo da ostvarimo.

 

Ta je energija u sekstilu s Kironom u Ribama – “ranjeni iscelitelj” u tom je znaku vrlo osetljiv. Tome se može doskočiti praktikovanjem duhovnih tehnika, na primer, meditiranjem, savetuje britanski astrolog.

 

Obično Kiron upućuje na nešto bolno, ali transformacijom to može postati naša jaka strana, dodaje. U subotu ostaje saturnovska rigidnost, ali donekle je može olakšati naš osećaj za humor, kojim je moguće nadvladati i sklonost samosažaljenju što bi moglo da podstakne hiperosetljivi Kiron.

 

U subotu je važno da pripazimo i da nemamo prevelika očekivanja, kao i da ne smatramo kako imamo pravo na nešto jer bismo se mogli jako razočarati i iznervirati. Umesto toga, treba biti svestan svih dobrih stvari koje imamo u svom životu i zahvalan zbog njih, savetuje astrolog.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2