Horoskop za vikend: Evo šta donosi moćna energija Meseca u znaku Jarca

Horoskop za vikend: Evo šta donosi moćna energija Meseca u znaku Jarca

12. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Mesec u nedelju ujutru prelazi u znak Jarca, naglašavajući dodatno vladavinu tog znaka. Sunce je u kvadratu s Uranom Ovnu, pa je i dalje u sekstilu s Kironom u Ribama.

 

U konjunkciji su u Jarcu Mesec, Saturn Merkur. Toliko je naglašena praktična energija da je ovo idealno vreme da se pozabavimo nekom ozbiljnom papirologijom, organiziranjem stvari, preuređenjem doma i osmišljavanjem novog prostora u njemu, planiranjem promena u poslovnom životu i dnevnoj rutini, izgradnjom nečega ili kreativnim izražavanjem, bilo da je to rečima, bilo pak slikanjem, oblikovanjem

 

“Treba iskoristiti tu energiju i učiniti nešto praktično”, ističe G. Scott. Ova nedelja definitivno nije dan za opuštanje, spontanost i laganu zabavu – htećete jasnu rutinu, raspored i osećaj postignuća.

 

“Želite li nešto da obavite, nedelja je savršen dan”, kaže astrolog. “I – u tome ćete uživati”, naglašava. Napravite spisak stvari koje biste želeli da obavite i bacite se na posao – uz veliku podršku zvezda – rešavajući jednu po jednu.

 

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2