Ljubavni horoskop za 2018. godinu- LAV! Da biste primili ljubav, morate je prvo dati, najiskrenije, iz srca!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- LAV! Da biste primili ljubav, morate je prvo dati, najiskrenije, iz srca!

12. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Veze: Većina veza upada u ozbiljniju krizu. Period od prvog kvartala godine, biti će kolko-tolko podnošljiv, ali tijekom ostatka godine, udaljavanje postaje sve veće.

 

Posebno, ako ste već duže vrijeme u vezi, gdje na bilo koji način niste zadovoljni, još više ćete se preispitivati i dvojiti, ali bez želje da bilo što promjenite. Mnogo zatvorenosti sa Vaše strane.

 

Kao da ćete očekivati od partnera da pokrene pozitivne događaje. Ali, upamtite, da biste primili ljubav, potrebno je najprije dati ju, najiskrenije, iz srca.

 

Ukoliko ste pak u vezi koju doživljavate vrlo stabilnom, razmislite, možda je u pitanju navika,..možda to što imate stabilnu komunikaciju sa partnerom, uopće nema veze sa emocijama, već sa Vašim uvjerenjem da morate biti u vezi, da biste bili sretni.

 

Ako istinski volite, onda nema potrebe za prevelikim razmišljanjem i stalnim pravljenjem planova, onda su emocije dovoljne, jer su one pokretač svakog zbivanja.

 

 

Slobodni: Intenzivnije usmjerenost na druga polja života prouzročit će kod mnogih odsustvo značajnih zbivanja na ljubavnom planu, a kod nekih i odsustvo značajnijeg interesa za uspostavu ljubavnog odnosa.

 

U periodu od prva 3 mjeseca, u živote mnogih ući će jedna vrlo elokventna i pomalo ekscentrična osoba, gdje je moguće i da se uspostavi jedna pomalo slobodnija veza, međutim da bi se ta veza razvija u stabilan odnos, biti će potrebno mnogo više angažiranosti sa obje strane, za koju je jako upitno dal ćete biti spremni.

 

Kod većine, koji budu ostvarili vezu u ovom period, konačan ishod veze biti će takav da veza neće opstati, najkasnije prekinut će se u 7. mjesecu.

 

Neovisno o tome dal ste ušli u vezu u periodu od prva 3 mjeseca ili niste, u 6. mjesecu upoznajete još jednu osobu, mada ubrzo uviđate da ni sa njom ne možete uspostaviti kakav kvalitetniji odnos.

 

Polje ljubavi se otvara od 9. mjeseca i biti će aktualno sve do kraja prve polovice 2019.godine. Neki će ući u stabilnu vezu u periodu od zadnje dekade 9. do 11. mjeseca, a većinu spomenuto očekuje u 2019.godini.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2