Ono šta PRVO vidite na slici otkriće VAŠE PRAVO LICE

Ono šta PRVO vidite na slici otkriće VAŠE PRAVO LICE

12. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Svi gledamo na svijet različitim očima. Dakle, svi živimo u drugoj stvarnosti.

 

Način na koji vidite stvari mnogo je više od karaktera koji stvara vašu stvarnost. Otkriva ključne tajne o vama koje se kriju u vašem nesvjesnom umu.

 

Ovaj test je samo jedan od mnogih koji otkriva što stvari koje prvo privuku vašu pažnju govore o vama.

Međutim, volim ovaj test jer nije kompliciran. On dijeli svijet u tri osnovne kategorije i svatko od nas pripada jednoj od njih. Te kategorije otkrivaju kako pristupate svom postojanju i koja je vaša strategija za samospoznaju, piše The minds journal.

 

Zašto je to važno? Zato što sve što radimo u životu se svodi na jednu od ove 3 kategorije!

Ova slika je savršena slika za ovaj psihološki test, jer daje pravu subliminalnu poruku o životu i življenju. Vaš fokus i percepcija govore ostatak priče:

 

Što je prvi detalj koji vidite na ovoj slici? Ova slika otkriva nesvjesne tajne vaše osobnosti.

Nemojte razmišljati, samo slijedite intuiciju!

 

1. Lice

Baš kao i lice na ovoj slici, gradite svoj lik poput slagalice. Ne tražite sebe, već se pokušavate kreirati. Želite se pokazati svijetu.

Pokušavate se razlikovati u različitim područjima i sastaviti te različite dijelove zajedno, poput komada slagalice, kako biste izgradili idealnu sliku sebe. Sakupljate različite dijelove koje ćete sastaviti kako biste stvorili ovu sliku.

Ovi dijelovi mogu biti stvarni (vanjski): odjeća, izgled, imovina, društveni krug, prijatelji, čak i partneri koji slikaju sliku koju želite projicirati; ili apstraktni (unutarnji): dostignuća, iskustva, vrijednosti, talenti kojima ste ovladali i uspomene.

Ali možete pokušati izgraditi svoju sliku do savršenstva i to može biti kontraproduktivno, jer je savršenstvo iluzija. Vaš pristup za samoaktualizaciju je izvanjski. Počinjete od svoje suštine i materijalizirate je u sliku kroz razne elemente.

Želite da svijet vidi pravu istinu o tome tko ste. Nema ništa krivo u pristupu koji koristite, ali provjerite je li vaš glavni cilj odobrenje od drugih ljudi.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3