ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA –  snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA – snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

12. siječnja 2018. 0 By Admin

Žena Rak

Ona je vrlo osjećajna, senzitivna i emotivna osoba. Ali, da bi se obranila od svijeta, trudi se sakriti svoje osjećaje. Da bi bila sretna, zna se zatvarati u “svoj svijet”, ograđen visokim zidovima. Taj njezin skriveni svijet je teško otkriti. U djetinjstvu se osjećala sigurnom u roditeljskom domu. Kasnije, pokušava stvoriti “svoj svijet”, u kome će vladati spokojstvo, mir i sigurnost.

 

Ona nije ni suviše borbena, ni suviše realna, ni suviše aktivna. Strah od nepoznatog je sputava da ide naprijed i da savlada prepreke. Zadovoljava se onakvom kakva jest i ne želi se puno mijenjati. To bježanje od nepoznatog je potpuno razumljivo, jer se često sukobljava sa neugodnim situacijama, brigama i neizvjesnošću. Njezina osjećajna priroda brzo reagira na svaki vid agresivnog ponašanja. Kada se suoči s ozbiljnim problemom, umije se preobraziti u “ženu zmaja” koja će se žrtvovati do kraja.

 

U životu zna biti sanjalica, ali voli i razmišljati. Ima jednu veliku manu: na nju se lako može utjecati. Ako to ne mogu postići osobe koje joj nisu suviše bliske, onda to vrlo lako uspijevaju svi oni koje ona voli. Ljubav joj u životu znači sve. To je njena najvažnija potreba. Ljubav je za nju vezana s pojmom izvora u toplom gnijezdu.

 

Traži čovjeka koji će joj pružiti oslonac i sigurnost, kao i beskrajnu nježnost. Ona je vrlo osjećajna priroda i vrlo romantična. Sanja o beskrajno romantičnoj ljubavi, o strasnim osjećanjima dva srodna bića. Njenu glad i žeđ za idealnom ljubavlju je teško zadovoljiti. Kao i u svemu, i u ljubavi postoji razlika između lijepih snova i stvarnosti. Upravo to je i najviše plaši.

 

 

 

Žena Lav

Ona je jaka žena, koja se ne prepušta da je lako nose valovi sudbine. Njezina vitalnost, volja i autoritet joj omogućavaju da bude žena koja dominira. Voli akciju i kretanje. Teško joj je ostati na jednom mjestu, da sanjari i ništa ne radi. Ne podnosi lijenost, čak ni kada se odmara. Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspjeha skoro po svaku cijenu.

 

Predostrožna je i skoro ništa ne prepušta slučaju. Ima suviše visoko mišljenje o sebi da bi mogla da se zadovolji samo sa trenutnim stanjem. U odnosu prema drugima poštuje izvjesna pravila ponašanja. “Mlaki” i nedefinirani osjećaje dovode je do očajanja. Njezin znak se teško prilagođava ljudima koji su suzdržani u osjećajima. Zato ne trpi ljude koji sjede na dvije stolice. Mada je iskrena, ponekad se voli šaliti.

 

Njezine male brige zna prikazati velikim da bi privukla pažnju drugih. Kod nje postoji još jedna kontradiktornost. Velikodušna je i sretna kad drugome može učiniti radost. Međutim, ponekad je suviše egocentrična pa prije nego što pomisli na drugog, ona prvo misli na sebe.

 

Možda najveća vrlina koju posjeduje je – vjernost. Potrebno je da je neko ozbiljno prevari pa da o njemu promijeni mišljenje. Ima čvrst karakter. Zato ne podnosi da netko na nju utječe. U odnosima s ljudima ne trpi hirove, prenemaganja. Ako joj se muškarac sviđa, to mu otvoreno daje do znanja. Ako voli, potpuno se predaje osjećajima.

 

 

Žena Djevica

Ona sve što se odigrava oko nje prima s analitičkim pogledom. Ima veliku zadršku od svega što je diktirano instinktom. Prema drugim ljudima ne pokazuje spontanost, suvišno oduševljenje i žarku želju za prijateljstvom. Po prirodi je rezervirana i sramežljiva.

 

Kada sretne muškarca koji joj se sviđa i kome se ona sviđa teško da će mu se odmah baciti u zagrljaj. Prvenstveno zato što i sama nije sigurna u svoje osjećaje. Uvijek će se pitati, je li to prava ljubav ili samo prolazno osjećanje. Da bi to razjasnila, stavljat će na probu najprije sebe, a zatim i osobu koja joj se sviđa.

 

Ustručavanje da se potpuno preda osjećajima je izraz paničnog straha da ne počini grešku. Ona je privržena svojim navikama. Čini joj se da živi u udobnom gnijezdu koje je sama stvorila pa se onda pažljivo pita neće li joj osoba koja je ušla u njezin život razrušiti taj mirni kutak.

 

Jednog dana kad pobijedi svoj strah sigurno je da će muškarcu kojeg je odabrala biti privržena do krajnosti. Ona je vjerna žena. U svemu je diskretna, obazriva. Mnogo veći značaj ima ono što je skriveno u njoj, nego ono što pokazuje.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4