NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 20. JANUARA: Kozu očekuju velike promene, Petao ima ”anđela čuvara”, a OVAJ znak krajem nedelje čeka LJUBAV

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 20. JANUARA: Kozu očekuju velike promene, Petao ima ”anđela čuvara”, a OVAJ znak krajem nedelje čeka LJUBAV

13. siječnja 2018. 0 By Admin 1

PACOV

Moguće je raditi sa nekim čak i ako imate različita mišljenja. Neka dešavanja od ranije nateraće vas da drugačije pristupite finansijama ili karijeri. Vaš osećaj za odgovornost može raditi protiv vas sredinom nedelje. Budite oprezni da ne izdajete nepotrebne naloge i zahteve. Dajte sve od sebe da budete fleksibilniji. Odvojite vreme da se relaksirate uz ljude koje volite.

BIVO

Najsrećniji ćete biti na početku nedelje ako budete radili u timu okrenuti zajedničkom cilju. Vrlo je važno da nečije komentare ne shvatate lično. Imajte samopouzdanja u svoje sposobnosti i znanje. Zapišite šta je to što želite da ostvarite u životu. Ako se plašite da će se desiti nešto sredinom nedelje što vam ne odgovara nemojte jer neće. Povedite računa o tome kako ćete se pojaviti negde krajem nedelje. Možda je vreme da promenite garderobu. Pred vama je romantičan vikend. Budite iskreni prema onima koje volite najviše.

TIGAR

Moguće je da ćete ove nedelje morati istolerisati neke kritike. Izbrojte do deset u sebi ako se osećate necenjeno ili se neko loše ponaša prema vama. Posedujete sjajne kvalitete i ljudi vas vole više nego što mislite. Sredina nedelje je veoma povoljna da započnete ili poboljšate svoju vezu. Ukoliko pokažete emocije više ćete se zbližiti. Nemojte dozvoliti da vas stidljivost spreči da kažete šta mislite i šta vam je potrebno. Svaka veza ima koristi od iskrenosti.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4