Ljubavni horoskop za 2018. godinu- VAGA! Maj, ljubav, lepe vesti!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- VAGA! Maj, ljubav, lepe vesti!

14. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Veze: Osjećaj praznine postaje sve veći. možda to još uvijek ne vidite, ali osamite se i porazgovarajte sa svojom Dušom, u njoj se nalaze odgovori na mnoga pitanja koja Vas muče. Mnogi od Vas se još uvijek snažno upinju očuvati postojeći odnos, koji je sve samo nije ljubav. Period proljeća i ljeta biti će izuzetno tenzičan.

 

Mnoge veze će naglo upasti u ozbiljnije krize, a neke i pući. Onda, u jesenjem periodu, postaje moguće stvari dovesti u normalu, ali sve je to samo privid. Vrlo jednostavno – ljubav Vas treba ispunjavati i davati Vam nadahnuće, motivaciju i poticaj, a ne predstavljati Vam teret. Budite iskreni prema sebi, po pitanju toga kakvu vezu želite, ali uvijek birajte ljubav. Čim vidite da ne ide, ne upinjite se mijenjati nemoguće, već pustite, i time se otvorite za novu ljubav, koja će zasigurno doći. Mnogima od Vas će se u 2. polovici godine pružiti mogućnost za paralelnu vezu, pri čemu nikako ne smijete upasti u zamku preispitivanja i krivnje.

 

U prvom redu doživite je kao priliku da postavite stvari na svoje mjesto, što se tiče ljubavnog života. Prepustite se emocijama do kraja, ali na drugoj strani budite snažni i riješite situaciju u potpunosti. Možda će Vam se određeni potezi činiti suviše bolnima i možda čak brutalnima, ali vrijeme će pokazati da sve ima svoj razlog. Istina oslobađa, upamtite… i živite svoju istinu. Recept za svaku pravu ljubav je jednostavan, satkan od istine i iskrenih osjećanja.

 

 

Slobodni: Ova godina je za većinu Vas definitivno u znaku ljubavi. Čak i ako ste izgubili svaku vjeru u ljubav, određene situacije će Vas demantirati. Ukoliko ste nesretno zaljubljeni, dajte sve od sebe i raskrstite sa tom osobom do oko 4. mjeseca. Od te priče nema ništa. Zašto do 4. mjeseca? Pa zato, što period od 5. do 11. mjeseca donosi iznenadno poznanstvo i ljubav, ulazak u vezu, ozbiljnu vezu…

 

U periodu od 9. i 10. mjeseca proradit će određeni strahovi, u prvom redu od vezivanja, pa može doči i do konflikta sa osobom sa drugom stranom…ali, iskoristite ovaj period da kroz jedan diplomatičan razgovor riješite sve nedoumice i smetnje u odnosu. Prvo definirajte sebi, kakav odnos želite.

 

U 11. mjesecu ćete moći da kažete – da, sretno sam zaljubljen/zaljubljena, ugodno mi je u novoj vezi. Također, u cijelom ovom periodu od 5. do 11. mjeseca, a posebice u 7. i 11. mjesecu jako su naglašene mogućnosti iznenadnog začeća ili braka. Kratko i jasno – sretno u novoj vezi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2