Ljubavni horoskop za 2018. godinu- VAGA! Maj, ljubav, lepe vesti!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- VAGA! Maj, ljubav, lepe vesti!

14. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Brakovi: Sve više imate dojam kako se vrtite u jednom začaranom krugu sa Vašim partnerom. Možda ste tek ušli u brak, možda govorite kako ste jako sretni u svom braku, ali počnite postavljati sebi pitanje – da li je baš tako? Određene osobine, postupci i ponašanja koji se tiču Vašeg partnera, sve više će Vas iritirati.

 

Ako ste u problematičnom braku, ako ste osvjestili većinu svojih nezadovoljstava i frustacija, ako u Vašem braku ima konflikata, sukoba,…pa vrlo lako se može dogoditi da svega toga bude još više. Nemojte čekati da Vam sreća padne s Neba, jer sreća nije dar već stil života.

 

Zato, porazgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu šta Vas muči, dajte jedno drugom još jednu šansu, ali uspostavite čvrste granice, i čim uvidite da određene stvari prevazilaze granice Vaših mogućnosti, režite. Trpnja zbog bilo čega ne predstavlja bogougodnost, već samo put ka destrukciji. Tako, ako smatrate da bi Vam rastava donijela olakšanje, pa što čekate?

 

Samo hrabro. Ipak, osnovno je da se usmjerite ka sebi i svojim istinskim potrebama. I sami znate kolko ste puta, zbog drugih, pa tako i Vašeg bračnog partnera sebe stavili u ulogu podređenog. Jel Vam ta uloga odgovara? Naravno da ne, samo ste se udaljili i od sebe i izgubili osjećaj za radost i slobodu koji su iskonske potrebe svakog živog bića.

 

U najvećem broju odnosa, partnerovo ponašanje je veći problem, no što ste Vi sami…međutim ukoliko ne podvučete crtu i okrenete se ka sebi, ništa, pa ni rastava Vam neće donijeti olakšanje,…U tom slučaju samo ćete ponavljati svoje pogreške i živjeti možda po novima, ali u osnovi istim životnim scenarijima.

 

Znate, nije riješenje kriviti partnera za probleme… I uopće nije bitno što nam se u životu događa, već kako gledamo na to šta nam se događa. Zato, još jednom, krenite od prvog koraka, potrudite se ugoditi sebi što više možete…Možda ste već krenuli pa ste i dalje nezadovoljni?…u tom slučaju se zapitajte – što to mogu i želim još više i bolje….I samo držite jasan fokus na tome što želite.

Stranice: 1 2