Nju NIKADA nećeš POTPUNO osvojiti! Ova dama Zodijaka zna šta želi i OSTAVIĆE te ako to ne dobije!

Nju NIKADA nećeš POTPUNO osvojiti! Ova dama Zodijaka zna šta želi i OSTAVIĆE te ako to ne dobije!

14. siječnja 2018. 0 By Admin

OVAN

Pored nje se prosječno muško osjeća kao žensko, jer ona sve može učiniti bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zamjeriti – uvijek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja,prenosi atma.hr

Otvorena i iskrena, od vas neće praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo tko drugi! Uz nju ne treba da brinite o neprijateljima, jer će oni pobjeći glavom bez obzira kad uvide kakav ženski zmaj vas čuva. Vi ste njeno blago.

Djeca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako se treba boriti za vlastite ciljeve. Sve što traži od vas je da vjerujete u sebe, bar onoliko koliko ona vjeruje u vas. A toliko joj dugujete, zar ne? Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti što znači biti pravi muškarac.

BIK

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? Prepustite se njezinim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.

To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? Djeca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku?

BLIZANCI

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate razmišljati, prepustite joj se s povjerenjem i otkrit ćete svjetove. S njom je svaki novi dan kao novi život. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dijete? E sad znate, dok se osvježeni i vječno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna dati smisao. I da … puna je iznenađenja.

Kad ste najmrzovoljniji, iznenadit će vas kartom za Kup prvaka. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Djeca joj od malena idu usporedo u bar dvije škole i imaju razne interese.

RAK

Sve što osjeća, osjeća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati što to znači imati pored sebe pravo žensko. Zna u vama pokrenuti lavinu osjećaja i senzualnosti.

S njom imate sve … od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni ići u kazalište, imat ćete ga osobno u kući. A tek kuća? Živjet ćete u oazi iz tisuću i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja ce čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni s posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Djeca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom tko pokuša im učini nesto nažao!

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4