PUT DO NJIHOVOG SRCA JE TRNOVIT: Tri horoskopska znaka koja je NAJTEŽE VOLETI

PUT DO NJIHOVOG SRCA JE TRNOVIT: Tri horoskopska znaka koja je NAJTEŽE VOLETI

14. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Imate najbolju nameru, dajete sve od sebe, ali vam predmet vaše ljubavi otežava posao. S kojim je znakovima naporno i nezahvalno biti u vezi?

 

 

Devica

 

Device su zvanične, praktične i često dovoljne same sebi. Pristupaju većini odnosa vrlo analitički i stavljaju svakoga u odgovarajuću mentalnu pregradu.

 

Drže ljude na odstojanju dok nisu sigurne da se mogu pouzdati u njih. A to u većini slučajeva znači – nikada. Onaj ko uspe da zadobije poverenje Device, može da bude srećan i ponosan na svoje dostignuće

 

 

Škorpija

 

Uzbuđuje ga držanje udvarača ili partnera u neizvesnosti oko svojih istinskih emocija i namera. Teško ga je čitati, pa druga strana može živeti u ubeđenju da Škorpija ne zna šta hoće (iako to ne mora da bude istina: hoće i da dominira i da kontroliše).

 

Drugi problem je Škorpijina radoznalost, preciznije sklonost njuškanju i propitkivanju, a to povremeno poprima dimenziju policijske istrage. Ako sumnja da mu je partner neveran, makar i u mislima, upotrebiće kazne u rasponu od pasivne do opipljive agresije

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2