Ljubavni horoskop za 2018. godinu- ŠKORPION! Između dve ljubavi!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- ŠKORPION! Između dve ljubavi!

15. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Veze: Period do početka proljeća biti će vrlo izazovan i tenzičan za mnoge odnose. Nesporazumi i ljubomora se prilično loše odražavaju na Vaš odnos. Pratite svoje emocije i misli, i ako uočite da Vas muči pojačana ljubomora i posesivnost, zapitajte sebe – gdje se krije moja nesigurnost? … i radite na otklanjanju osobnih nesigurnost.

 

Uvijek imajte na umu, da poanta življenja leži u tome da volimo sebe upravo onakvima kakvi jesmo. Ukoliko ste u značajnije poljuljanom odnosu, gdje ima dosta nesuglasica, sukoba, ljubomore, ili je partner neozbiljan, veza će se prekinuti u periodu do početka proljeća, i tu se ništa ne može promjeniti.

 

Ako je Vaša veza čvrsta i stabilna, neophono će biti na razborit i suptilan način razriješiti sa partnerom sve što vam predstavlja tenziju i navodi vas na sumnje. Ako se u periodu do proljeća istinski usmjerite ka rješavanju problema koji vas muče, period od proljeća pa na dalje, biti će izuzetno lijep, pun zabavnih momenata, a od jeseni će se aktualizirati planovi o tome da u formalnom smislu podignete svoj odnos na jednu višu razinu…mnogi od Vas će se odlučiti za brak i zajedništvo.

 

 

 

Slobodni: U ovoj godini ljubav Vam neće biti baš naklonjena, a razlog tomu je vrlo jednostavan – nesigurni ste, Vaš polazni stav je da biste mogli biti snažno povrijeđeni. Krajnje vrijeme je da promijenite takav stav i počnete razmišljati u smjeru da je ljubav ujedno i sloboda. Ljubomora i posesivnost nikada nisu, niti će biti dokaz ljubavi,..ljubomora i posesivnost su odraz osobne nesigurnosti.

 

Da biste privukli pravu ljubav u Vaš život, najprije trebate početi raditi na jačanju povjerenja u sebe i u život, na tome da se kolko god je više moguće osjećate pozitivno, slobodno i sretno. Ako izaberete ovaj put, mjesta za brigu, preispitivanje i konstantno vraćanje u prošlost nema, pa Vi sami odlučite.

 

U periodu od 1. do kraja 2. mjeseca dogodit će se zanimljiva poznanstva, koja bi na početku mogla djelovati obećavajuće, međutim vrijeme će pokazati da ona ne mogu prerasti u jedan stabilan odnos. Druga strana je prilično neozbiljna, što nikako ne znači i da se osjeća slobodno, već samo bježi od svojih emocija i odgovornosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3