Ovaj Zodijak je OGROMNA DOBRIČINA, ČAK I NA SVOJU ŠTETU: Blago vama ako ga imate u životu!

Ovaj Zodijak je OGROMNA DOBRIČINA, ČAK I NA SVOJU ŠTETU: Blago vama ako ga imate u životu!

15. siječnja 2018. 0 By Admin

Najveći problem za Vage je kada su prisiljene birati stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopće imaju svoje mišljenje. Nije rijetko vidjeti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

 

 

Ukoliko zaista želite razumjeti osobe rođene u horoskopskom znaku Vage, onda trebate shvatiti njihov „proces vaganja“ koji je prisutan u gotovo svim aspektima njihovog života. Njima je potrebno malo više vremena da uzmu u obzir sve strane jednog problema.

 

 

Pod pritiskom, a iz želje da udovolje okolini, donose brze odluke, koje opet zatim mijenjaju. Međutim, ukoliko im dozvolite da uzmu vremena koliko im je zaista i potrebno, možete biti sigurni da neće odustati od jednom donesene odluke.

 

 

Oni imaju jaku volju koja često ne dolazi do izražaja zbog ljubaznog i diplomatskog ponašanja.

Vage vole biti u društvu ljudi, ali izbjegavaju velike gužve. One su poput golubova mira, idu okolo i posreduju u pomirenju ljudi; ali, one same ponekad vole dobru raspravu. Vaga ima blag, iskren i osjećajan karakter. Otvorenog su duha i dubokih osjećaja. Imaju razvijenu intuiciju, tako da vrlo brzo shvaćaju izazivaju li simpatiju ili odbojnost kod drugih ljudi.

 

 

Vaga želi da sve bude savršeno; a ukoliko ste dovoljno dugo s njom – pretvoriti će i vas u umjetničko djelo…

 

 

(stil.kurir.rs)

Stranice: 1 2 3