Ljubavni horoskop za 2018. godinu!- STRIJELAC! Uzbudljiva dešavanja promeniće vam život iz korena!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu!- STRIJELAC! Uzbudljiva dešavanja promeniće vam život iz korena!

16. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Veze: Kod mnogih od Vas, situacija u vezama biti će izuzetno harmonična i stabilna. Period od proljeća pa sve do kraja godine, snažno otvara polje braka. Mnogi će se bilo planski, bilo u određenoj mjeri iznenađujuće odlučiti na zajednički život, kao i na ostvarenje potomstva.

 

Pa, sretno.

Ukoliko je veza u kojoj ste na prilično klimavim nogama, u smislu da već duže vrijeme ima čestih konflikata i nezadovoljstava, ili da ne provodite adekvatno vremena skupa sa svojim partnerom, period od prva 4 mjeseca donosi veća otežanja, čak i mogućnost prekida, ali od sredine proljeća otvaraju se mogućnosti poboljšanja. Ipak, ukoliko ste u takvom jednom odnosu, neminovno je zapitati što, kako i koliko osjećate prema drugoj strani, te da dalje djelujete isključivo sukladno svojim osjećajima.

 

 

Slobodni:

U ovoj godini događanja na ljubavnom planu, biti će prilično intenzivnija, ni što je to bio slučaj u prethodnih oko 3 godine. U prvoj polovici godine, spremite se za mnogo novih poznanstava. Plijenit ćete jednom posebnom energijom, što će usloviti da drugi jako žele nalaziti se u Vašem društvu. U ovom periodu, od prve polovice godine, pružaju se jaki uvjeti za ulazak u ljubavnu vezu, međutim ta veza nije prikazana kao čvrst i dugotrajan odnos. Prva otežanja, pa čak i raskidi dolaze već u 7. i 8. mjesecu.

 

Razlog za spomenuto leži u mnogima od Vas, jer naprosto u ovom periodu, nećete biti spremni tek tako žrtvovati svoju slobodu. Možda ste u fazonu, da još uvijek govorite – ne još uvijek nisam spreman ili spremna na veliku ljubav. No, period od 10. mjeseca pa do kraja godine, poprilično će Vas demantirati.

 

Osoba koju tada budete upoznali, vrlo će Vas ugodno iznenaditi svojim karakternim osobinama, načinom rezoniranja, pogledima na život i svijet. I doista su velike šanse za ostvarenje jedne izuzetno stabilne ljubavne priče. Čak, i ako imate “najtvrđe srce” nećete se moći oglušiti o ovu osobu ili odnos sa njome. Savjet je da se maksimalno prepustite u svojim emocijama i uživate. Slušajte svoje srce, osluhnite ljubav u njemu, nećete nikako pogriješiti.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2