Ljubavni horoskop za 2018. godinu!- STRIJELAC! Uzbudljiva dešavanja promeniće vam život iz korena!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu!- STRIJELAC! Uzbudljiva dešavanja promeniće vam život iz korena!

16. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Brakovi:

Ukoliko ste u braku gdje nema dovoljno povjerenja, bilo sa jedne, bilo pak sa obje strane, čak i da nemate konkretnih dokaza o prevarama, nepovjerenje nije bez razloga prisutno. Ova godina donosi aktualiziranje tematike prevara. Čak, u ne tako malom broju brakova dogodit će se scenarij da pored braka oboje imate vrlo stabilne paralelne veze.

 

No, kakav god da je scenarij, neka je samo i sumnja prisutna, dobro razmislite – gdje su emocije, gdje je komunikacija, kako provodite zajedničko vrijeme, koliko provodite zajedničko vrijeme i sl. Dobro se preispitajte, i reagirajte u narednih godinu i pol do 2 godine, onako kako Vam srce kaže. U narednih oko 2 godine, bit će stavljena velika točka na brojne brakove, pa čak i na one koji za sada djeluju prilično stabilno. Ne vrijedi ostajati u izlizanom braku zbog bilo čega.

 

Na prvom mjestu Vam treba biti to, da volite sebe. Možda smatrate, i još neko vrijeme budete smatrali kako ima ljubavi, ali svašta se ljubavlju naziva. Npr. možda ste Vi ta osoba koja voli, no – da li se može reći da ima ljubavi, ako se partner ponaša tako da Vas sve više povrjeđuje? U tom slučaju ljubavi ima sa Vaše strane, sasvim je ispravno, i to je jedna strana, međutim, razmislite ima li ljubavi u braku, odgovor će svakako biti drugačiji, sem ako niste spremni istrpjeti i povjerovati u ekstremno, zarad Vaše bezuvjetne ljubavi.

 

Ono što se za mnoge od Vas, neovisno baš u kakvom ste braku, intenzivno otvara to je polje potomstva, posebno u periodu od 2. polovice godine.

 

 

ATMA.HR

Stranice: 1 2