Kakva ZABLUDA! Svi misle da OVAJ znak želi SAMO AVANTURE a on zapravo ČEZNE za PRAVOM I ISKRENOM LJUBAVI

Kakva ZABLUDA! Svi misle da OVAJ znak želi SAMO AVANTURE a on zapravo ČEZNE za PRAVOM I ISKRENOM LJUBAVI

17. siječnja 2018. 0 By Admin

Škorpija
Jedan od najodanijih znakova – Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa puno izazova. I ljubomore. Zbog nje završiće se mnoge Škorpijine veze, a ona će se skrasiti sa partnerom sigurnim u sebe i u kog može da ima potpuno poverenje…

 

 

Strelac
Dugo razmišlja pre nego što se veže – Neodlučni su po emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju dobro i da ih kriju.

 

 

Jarac
Očekuje apsolutnu vernost – Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo da potraje celog života. Od svog partnera očekuju potpunu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će vas otpisati. Dobar  i deca su lepak koji Jarca drži u vezi.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4