MESEČEV HOROSKOP: Evo šta će nam doneti SUDBINA do punog Meseca u Lavu (do 7. februara 2018. godine)

MESEČEV HOROSKOP: Evo šta će nam doneti SUDBINA do punog Meseca u Lavu (do 7. februara 2018. godine)

17. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Lunarna astrologija predviđa velike promene u ljubavi i duhovni razvoj koji će vam ulepšati život, a evo na šta nam još mesečev horoskop ukazuje do 7. februara!

Uz mlad Mesec Jarcu, 17. januara osmišljavamo aktivnosti koje će izgraditi i učvrstiti sve ono što nam daje dugoročni osećaj sigurnosti. Za OvnaLava Strelca to su prihodi, poslovni status i materijalna sigurnost.

 

JaracBik Devica gradiće sigurnost kroz ljubavne veze, bolji odnos s decom, ostvarivati sebe kroz nove kreativne veštine. RakŠkorpija Ribe žele preoblikovati svoje odnose s drugima – ljubavne, prijateljske i poslovne.

 

Osećaj prihvaćenosti i podrške donosi im sigurnost. Blizanci, Vaga i Vodolija najviše će koristi imati kroz razne tehnike rada na sebi. Planiraju edukacije koje će im doneti novo znanje i priliku da se reše unutrašnjih napetosti.

 

Prva četvrt u Biku, 24. januara, trenutak je da proslavimo lepotu i zadovoljimo osećanja. Osmislite svoj ritual lepote: večera u omiljenom restoranu, egzotična kupka u kadi okruženoj svećama. Možda ćete kupiti lep komad odeće iako vam nije potreban ili uživati u kozmetičkom salonu. Dopustite sebi užitke koji dolaze kroz osećanja, to će podstaći kreativnost i poverenje u život.

 

Pun Mesec u Lavu, 31. januara, podseća nas šta znači voleti sebe. Osvešćujemo uverenja koja nas čine malim i jadnim, pa zbog kojih imamo nisko samopouzdanje i ružne misli kojima kažnjavamo sami sebe.

 

Prava ljubav prema sebi oseća se u nenametljivom samopouzdanju, u velikodušnosti, u nežnom odnosu prema sebi. Lav, Strelac Ovan traže pravu meru između zdrave samopromocije i hvalisanja.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2