Mlad Mesec u znaku Jarca: Evo šta treba da uradimo za SREĆU I LJUBAV U BUDUĆNOSTI

Mlad Mesec u znaku Jarca: Evo šta treba da uradimo za SREĆU I LJUBAV U BUDUĆNOSTI

17. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Mlad Mesec ulazi u znak Jarca, a evo koje nam životne promene sudbina donosi!

 

Prvi mlad Mesec u novoj godini, u prvim satima 17. januara (u 3.17 sati), biće u znaku Jarca. To će biti prvi mlad Mesec u tom znaku otkako se u njega vratio njegov vladar Saturn. “Ovaj mlad Mesec deluje kao inicijacija. Na trenutak smo živeli sa Saturnom u Jarcu, ali ovaj mlad Mesec vezu će učiniti službenom”, kaže astrolog Chani Nicholas. Zato, ističe, čime god da smo odlučili ozbiljno da se bavimo, on aminuje posvećivanje tome.

 

Njegov zagrljaj s Venerom (koja vrlo brzo nakon toga menja znak ulazeći u Vodoliju) podseća nas da je sav život povezan i da bilo ko s kim smo u vezi treba da zna naše namere. “Postavite svoje i držite ih se”, kaže astrolog.

 

Podseća kako upravo ovaj mlad Mesec otvara sezonu pomračenja, koja će se dogoditi kada zavlada pun Mesec. “Pripremite se za sledeći krug promena, nadgradnji i stres zbog remećenja planova”, upozorava. “Pomračenja pokreću važna zbivanja. Ono što se događa u to doba po prirodi je suđeno, zato pazite na to što dolazi – jednako tako i na ono što odlazi.”

 

“Mlad Mesec u Jarcu 2018. signaliizuje kako je vreme da realno sagledamo šta to gradimo u svom životu. Namere, ciljevi, projekti: svi oni mogu biti praktični i proračunati, ali imaju i odlučujuću emocionalnu srž. Naša srca i želje zapravo su spojeni s njima”, kaže astrolog Kathy Biehl.

 

Prvi ovogodišnji mlad Mesec u konjunkciji je s Venerom, vladarkom veza, novca i kreativnosti – sve što za nas ima vrednost stavljeno je u njegovu misiju. A što su naše vrednosti i koja je to misija upravo sada prolazi značajnu evaluaciju. Mlad Mesec u Jarcu dočekujemo sa žestoko redefinisanim ciljevima, kaže Biehl, kao i sa željom i posvećenošću.

 

Sila šest nebeskih tela

“Sada počinje život kao projektni menadžment. Definisali ste projekte i spremni ste da planirate i implementirate sledeće korake. Pristup je kao u poslovnom životu, ali verovatno ćete ga prihvatiti i oni slobodnog duha.” Astrolog kaže kako je “teško odoleti sili šest nebeskih tela u Jarcu (Sunca, Meseca, Venere, Merkura, Saturna i Plutona)”. Naglasak je takođe na trenutnom uzemljenju i obećanjima da ćemo doći do ishoda koji želimo ako se potrudimo.

 

Umesto odupiranja tome, naginjemo ka marljivosti, ozbiljnosti, praktičnosti i odgovornosti “sa Saturnom koji šapuće o mudrosti i oprezu Merkuru, vladaru naših umova i toku informacija”. Podsticaj da krenemo bez oklevanja daje sekstil Marsa u Škorpiji s konjunkcijom Venere i mladog Meseca, koji bi mogao “potpaliti” i ljubavne veze. Dozu neočekivanog daje kvadrat konjunkcije Venere i Meseca s Uranom u Ovnu pa u provođenju svojih planova moramo biti spremni brzo da reagujemo, prilagođavamo ih i preoblikujemo kako bi nam bili prikladniji.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2