Odaberite JEDNU kartu i otkrijte ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SREĆU

Odaberite JEDNU kartu i otkrijte ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SREĆU

17. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Ugovor duše je dogovor između dviju duša, koje su se pristale utjeloviti na ovoj planeti i susresti kako bi ispunile određenu svrhu.

Svatko od nas ima mnogo različitih ugovora s dušama koje susrećemo u našim životima. Svakom izazovu i blagoslovu svrha je duhovna evolucija obje strane.

 

Kada napravimo korak unatrag i pogledamo veću sliku, imamo potencijal da ozdravimo aspekte naše duše, rastemo kao entitet duše i doživljavamo osobno ispunjenje u našem životu, piše The wild child.

 

Kako biste saznali koja je tema vašeg ugovora duše, odaberite kartu koja najviše rezonira s vama.

 

1. Strah/Nedostatak svjesnosti

Primijetili ste da neprestano pokušavate krenuti naprijed, a kada imate novca na svom bankovnom računu, dolazi do iznenadnog troška i morate potrošiti taj novac? S vremenom se počnete pitati hoćete li ikada napredovati.

 

Ključ je ovdje da ne dopustite strahu od oskudice da vas spriječi u oslobađanju od tih financijskih ograničenja.

 

Pitanje je: Doživljavate li ta iskustva zato što vam nije suđeno da živite u izobilju ILI imate snažna uvjerenja da će svaki put kad krenete unaprijed, nešto iskrsnuti i odnijeti ono za što ste se toliko trudili i radili da bi dobili?

 

Vaš ugovor duše je da djelujete kroz nedostatak svijesti. Velike su šanse da ste odgajani u okruženju u kojem se teško živjelo, a možda je svega bilo tek dovoljno za život.

 

Dajte sebi novo obećanje da ćete dati sve od sebe da ponovno pokrenete svoje misaone procese i obučite svoj um da ne ide u projiciranje misli da će vam se kada dobijete nešto extra, to i oduzeti.

 

Možete polako napredovati financijski, ali ćete morati puno truda uložiti kako bi kontrolirali ono što mislite i govorite. Ali to se može učiniti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3