VENERA U VODOLIJI I MARS U ŠKORPIJI DO 11. 2.: Očekuju nas velike ljubavi, ali i ljubomorne scene!

VENERA U VODOLIJI I MARS U ŠKORPIJI DO 11. 2.: Očekuju nas velike ljubavi, ali i ljubomorne scene!

18. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Sve ovo je još više naglašeno, zbog toga što je Mars još uvek u konjunkciji sa Jupiterom, planetom ekspanzije, koja sve uvećava, tako da bi bilo mudrije da izbegnete neke neprijatne situacije, nego da im idete u susret.

 

Na to, takođe, upozorava i neharmoničan aspekt između Jupitera i Urana, koja “ume” da vam iznenada napuni ali i isprazni džepove. Svetla tačka je što Mars, krajem nedelje, obrazuje trigon sa Neptunom i Mesecom u Ribama, što odgovara svima koji posluju sa strancima, naročito iz prekookeanskih zemalja.

 

Takođe, ovaj aspekt utiče na inspiraciju i podstiče maštu, zbog čega umetnike očekuje uspeh na profesionalnom i finansijskom planu, pa mogu da očekuju ponude iz inostranstva i pozive za gostovanja, naročito ako se bave plesom, muzikom, slikarstvom.

 

Sportisti će takođe biti uspešni, budući da je Mars (snaga, izdržljivost, kondicija) u Škorpiji (moć, novac) pod uticajima Jupitera (slava), Venere (omiljenost) i Neptuna (podsvest, mediji).

 

 

VOLI USPEŠNE I ŠARMANTNE

UKOLIKO je vaša Venera u Vodoliji u 10. astrološkoj kući, verovatno će vam se dopasti neko koga ćete upoznati preko posla, s tim što to “mora” da bude šarmantan, ambiciozan muškarac koji je uspešan u svojoj profesiji i koji šarmira sve oko sebe, ako ste žena, jer vi drugačijeg nećete ni primetiti koliko god da je zgodan, sportski građen, duhovit i sl.

 

Muškarca sa Venerom u Vodoliji u šestoj astrološkoj kući, takođe, može da privuče koleginica ili neko s kim se često viđa preko poslovnih kontakata, koja je nepredvidiva i sklona promenama raspoloženja, ali ipak neodoljiva, u svakom slučaju, originalna po pitanju stavova i ideja, kao i svog “stajlinga”.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2