NAJJAČE KARTE TAROTA! Odaberi JEDNU i saznaj ŠTA je na tvom PUTU SUDBINE

NAJJAČE KARTE TAROTA! Odaberi JEDNU i saznaj ŠTA je na tvom PUTU SUDBINE

19. siječnja 2018. 0 By Admin 1

KARTA BR. 1

Karta čarobnjak predstavlja nove početke ali i prevelika očekivanja. Značenje karte nam govori da mi sami utičemo na svoju sudbinu, i da je samo nas samih koliko smo spremni truda uložiti da ostaverimo ono što želimo. Samo od nas zavisi da li smo sprmni na menj ili veće promene u našem životu.

Ako ste planirali započeti neki novi posao, nemojte s bojati rizikovati ali i zatražiti pomoć kada je to potrebno. Čarobnjak takođe predstavlja i mogući novčani dobitak. U lubavi čarobnjak predstavlja produbljivanje odnosa sa voljenom osobom ali i nove mogućnosti.

 

 

KARTA BR. 2

Karta dvojka mačeva se veže za životnu ravnotežu. Dvojka mačeva predstavlja nerealna očekivanja na svim poljima. Možda neke stvari želite dovesti u normalu ali za to ćete morati uložiti truda, i naučiti napokon prihvatiti istinu. Sve dok ne priznate sebi šta osjćate, šta se krije na dnu vašeg srca nećete biti srećni. Nemojte zakopavati emocije. Prihvatite stvari kakve jesu i izborite se sa svojim demonima.

 

 

KARTA BR. 3

Ova karta je kraljica, koja predstavlja vašu žensku stranu. Ženskamoć kreativna, predana i puna ljubavi. Ova karta vam poručuje da budete u kontaktu sa svojoom ženskom stranom, da slušate svoju intuiciju i pratite svoje osjećaje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3