Spremna je žrtvovati SVE na svetu za SVOJU LJUBAV, ona ne bira OČIMA već SRCEM- ŽENA DEVICA kada voli, voli do BOLA

Spremna je žrtvovati SVE na svetu za SVOJU LJUBAV, ona ne bira OČIMA već SRCEM- ŽENA DEVICA kada voli, voli do BOLA

20. siječnja 2018. 0 By Admin

Devica u ljubavi

 

Zbog svoje težnje ka savršenstvu, mnogi smatraju da je hladna i proracunata, ali istina je sasvim drugačija, ona  teško poklanja svoje srce, baš zbog toga što je počesto nesvaćena. Ona ljubav mora osetiti snagom uma i duha, kod nje ne prolaze ljubavi na prvi pogled, niti je fizički izgled presudan.

 

Njena ljubav je toliko posebna da je sposobna zasjeniti ljubav svih ostalih zena, strast njenog duha je jača od bilo kakve strasti u fizičkom obliku.

 

Kada upozna muškarca svog života, ona ruši sve oko sebe. Spremna je žrtvovati sve na svetu za svoju ljubav.
Muškarca svog života će maziti i razmaziti kao malo dete, a spremna je oprostiti i neoprostivo.

Devica kada voli, ona zaista voli zauvek, i bez obzira da li ostala u toj ljubavi ili izgubila, ostaje verna sebi do kraja života.

 

Ove dame su jedne od naposebnijih u Zodijaku. Jako su dobro i odani prijatelji. Budite sigurni da pored njih možete sve da radite, oni će vae tajne čuvati do groba. Kada jednom sklope prijateljstvo ono traje do kraja života. Ove osobe ne veruju svakom, zato je za njih jako važno poverenje. Ako ih jednom izdate više vas niakda neće gledati istim očima.

 

Mnogi ne razumiju Device. Ali im se mnogi dive. One imaju osećaj za lepo i umetnost i mnoge Device još jako rano otkriju svoju strast. Da li ej to slikarstvo ili neka dr vrsta umetnosti, nije ni važno. One se toga drže celog života.

 

Posvećene su jako poslu, kada jednom počnu da rade ono što vole, niko ih ne može zaustaviti. Znaju dogurati do jako visokih pozicija, i nekako im je urođen uspeh.

 

Ove žene ništa ne prepuštaju slučaju, za svoje se uvek bore do kraja i nikada ali baš nikada ne odustaju. One svoje želje ostvaruju pre ili posle.

 

 

stižu me sjecanja

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2