Vodolije, Strelčevi i Jarčevi, OVO JE VAŠE VREME! A evo šta vaš znak očekuje do 28. janura…

Vodolije, Strelčevi i Jarčevi, OVO JE VAŠE VREME! A evo šta vaš znak očekuje do 28. janura…

21. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara 2018: Sudeći po predviđanjima astrologa, ovo će biti nedelja Vodolija, Strelčeva i Jarčeva. Šta očekuje ostale znakove Zodijaka po pitanju ljubavi, posla i zdravlja u ovom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

 

 

OVAN

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim privatnim životom i žudeti za ljubavlju. Mali nesporazumi ili greške u koracima biće prolaznog karaktera. Većina toga ipak će vam ići na ruku, pa se potrudite da izađete i potražite drušvo ako ste još sami.

 

 

KARIJERA: Oni koji traže posao mogli bi biti pozvani na razgovor koji obećava. Nije isključeno da posao dobiju. Oni koji već rade biće skloni pokazivanju emocija na radnom mestu ili će u svom poslu istinski uživati. Biće zadovoljni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite hobi povezan s ljudima.

 

 

BIK

LJUBAV: Postaćete društveniji jer će vas okolnosti navesti na to. Ipak, vaše srce verovatno neće biti sasvim ispunjeno. Mnogi će izlaziti zajedno u veće grupe ljudi i neće se osamljivati. Dobra zabava je zagarantovana, ali ne mnogo više od toga.

 

 

KARIJERA: Atmosfera na radnom mestu biće dobra. Uprkos povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi s kolegama takođe će postati bolji. Male nespretnosti u vašem izražavanju nadomestićete ljubaznim stavom i ozbiljnim radom.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro bi vam išao individualni sport.

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, verovatno ćete maštati. Ovo su dani kad će većina vas prebirati po nekim davnim ljubavnim sećanjima ili čitati između redova gledajući svoju najdražu osobu. Neće biti dosadno, ali ni senzacionalno.

 

 

KARIJERA: Šta god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti glavni koordinator posla ili diplomata koji će svojom veštinom komunikacije stvari usmeriti tamo gde treba. Vaši potezi dobiće na značaju, pa pazite što radite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da odete u prirodu i tako napunite baterije.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4