Vodolije, Strelčevi i Jarčevi, OVO JE VAŠE VREME! A evo šta vaš znak očekuje do 28. janura…

Vodolije, Strelčevi i Jarčevi, OVO JE VAŠE VREME! A evo šta vaš znak očekuje do 28. janura…

21. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

LJUBAV: Vaša potreba da budete zaštićeni biće sva jača, a uz to ide i život u tišini. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

 

 

KARIJERA: Ono za šta se borite ispravno je, ali treba bolje sarađivati s drugima. Barem sada. Neki će takođe gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće svakako na dobitku. Studenti uče s voljom i imaju rezultate.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Biće planova za daleka putovanja.

 

 

LAV

LJUBAV: Pred vama su dobri ljubavni dani. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet ćete početi da nalazite zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo. Bićete i prijatelji.

 

 

KARIJERA: Izgledni su novi zahjevi od strane vaših nadređenih. Tek sad ćete videti da i oni mogu da budu i te kako ambiciozni. Takođe će isplivati rezultati jednog vašeg prethodnog rada koji će vam podići rejting u radnom okruženju. Od vas se očekuje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svima jasni.

 

 

DEVICA

LJUBAV: Neki će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to velik korak prema napred u vašim emotivnim odnosima. Druga strana će vas podržati i voleti. Samci će ljubav tražiti kroz razmenu ideja.

 

 

KARIJERA: Sve ćete više sarađivati s mladima ili ćete nove osobe uvoditi u posao. To će vam donositi osveženje i radost. Takođe će ojačati korespondencija, a količina mailova biće povećana. Razlučite o čemu treba komunicirati, a o šta se podrazumeva.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Male nervoze i brige.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4