Vodolije, Strelčevi i Jarčevi, OVO JE VAŠE VREME! A evo šta vaš znak očekuje do 28. janura…

Vodolije, Strelčevi i Jarčevi, OVO JE VAŠE VREME! A evo šta vaš znak očekuje do 28. janura…

21. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

LJUBAV: Igraćete na kartu naivnosti, nonšalancije i šarma. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo ozbiljnije razgovarate s drugom stranom, naići ćete na haos. Ili obratno. Zato ćutite i jednostavno volite.

 

 

KARIJERA: Neki će verovati da imaju posebne talente, ali će u sudaru s realnošću uvideti da ih ipak nemaju. Otuda će se smejati sami sebi ili će otrpeti poneku frustraciju. Brzo će nastaviti dalje sa zrelijim spoznajama.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite materijalista. Duh pokreće sve.

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, brzo ćete nekog naći. Barem za lepo poznanstvo. Mladi među vama dobro će se zabavljati, ali bez dubljih ljubavnih pretenzija. Svi će trpeti provokacije ili kritike druge strane.

 

 

KARIJERA: Sanjaćete o kvalitetnijem poslu i većim pravima. To nije nemoguće, ali prvo treba da odradite ono što vam je dato. Saradnja će i dalje biti ključ vašeg uspeha. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige i nervozice.

 

 

STRELAC

LJUBAV: Neko od vaših poznanika ili prijatelja mogao bi da vam se svidi. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili se upustite u strastvenu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u vezama biće dobro.

 

 

KARIJERA: Domaća kućna sreća ove sedmice će vam biti glavna preokupacija. Radovi u kući li tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se i spontano i organizovano. Oni koji idu na posao radiće tek toliko da sve odrade.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Analiziraćete svoju prošlost.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4