MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Bikovima berićetan mesec, Blizanci između ljubavi i posla, Rak troši ali i zarađuje, Lavovima harmonija u ljubavi…

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Bikovima berićetan mesec, Blizanci između ljubavi i posla, Rak troši ali i zarađuje, Lavovima harmonija u ljubavi…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Tema: poslovni izgledi povoljni, povećanje prihoda, ali i rashoda.

 

Svoje ciljeve ćete postići zahvaljujući svojoj društvenosti i prilagodljivosti. U februaru fokus pada na polje karijere, a možete očekivati i dodatne finansijske prihode. Međutim, u drugoj polovini meseca može doći i do povećanja troškova, zvog čega treba pripaziti o merama štednje. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, ovaj mesec je povoljan za to.

 

Imaćete podršku članova porodice po pitanju vaših finansijskih poduhvata.

 

Ljubav možete naći u krugu prijatelja ili u svom radnom okruženju. Ukoliko ste u vezi, i razmišljate o sledećem koraku, savetuje se da sačekate nešto povoljnije planetarne aspekte.

 

Zdravlje je odlično

 

 

LAV

Tema: pažljivo sa finansijama.

Karijera i lična dostignuća biće vam važnija ovog meseca od emotivnih potreba i porodičnih problema. Kako bi došli do svojih ciljeva, savetuje se da igrate na kartu šarma.

Budite prilagodljivi, budući da nećete imati kontrolu na koju ste navikli nad pojedinim situacijama.

 

Do prve polovine meseca možete očekivati neispunjavanje vremenskih rokova na polju finansija, odnosno određena kašnjenja. Savetuje se izrazita obazrivost na polju novih ulaganja. U drugoj polovini meseca planetarna kompilacija je znatno povoljnija, te je izvesno povećanje prihoda.

 

Odnosi sa partnerom biće harmonični. Izvesne su brojne romantične prilike, a ukoliko ste već u emotivnoj vezi, ovo je povoljan period da načinite sledeći korak.

 

Savetuje se izražena fizička aktivnost u prve dve dekade februara.

 

 

DEVICA

Tema: finansije i društveni život u prvom planu.

 

Fokus pada na vaš privatan život. Biće vam bitniji uspeh vaših bližnjih od ličnog. Bićete prilagodljivi u raznim situacijama i društvenim krugovima kako bi došli do svojih ciljeva. Planetarni aspekti vam donose manje dinamičnosti nego inače, što će vam pružiti mogućnost da se skoncentrišete na sticanje boljih metoda za postizanje uspeha.

 

U februaru ćete pokušavati da svoja duhovna uverenja sprovedete u svakodnevne aktivnosti.

 

Ukoliko ste u potrazi za poslom, na pomolu su neke zanimljive ponude. Uticaj planeta na polje finansija je vrlo povoljno. Prihodi se mogu povećati zahvaljujući inovativnim idejama i kontaktima.

Ulaganje u nekretnine biće profitabilno.

 

Ukoliko ste sami imaćete brojne mogućnosti da uplivate u emotivne veze, ali vaš perfekcionizam se može naći na putu ka nečem ozbiljnijem.

 

Zdravlje je prilično delikatno. Upražnjavanje joge ili meditacije vam može biti od velike pomoći

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4