MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Bikovima berićetan mesec, Blizanci između ljubavi i posla, Rak troši ali i zarađuje, Lavovima harmonija u ljubavi…

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Bikovima berićetan mesec, Blizanci između ljubavi i posla, Rak troši ali i zarađuje, Lavovima harmonija u ljubavi…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Tema: društveno aktivan mesec.

 

Vrlo ste ambiciozni. Vaš uspeh biće glavni cilj ovog meseca. Nakon 19. februara proširićete svoju bazu znanja učenjem o nekim novim tehnikama komunikacije. Finansijski napredak biće podstaknut od strane porodice. Ukoliko planirate da investirate u neki projekat, ishod može biti vrlo profitabilan. Profit se može povećati redukcijom pojedinih troškova.

 

Premda, zaintresovani ste i za uživanje i ostvarivanje na polju romanse. Ali dešavanja na polju ljubavi neće biti preterano izražena. Prolazne romanse verovatnije od ozbiljnijih dešavanja. Povoljan aspekt Venere povećava vašu atraktivnost.

 

Posvetite nešto više pažnje sebi i svom izgledu.

 

Zdravlje je odlično

 

VODOLIJA

Tema: veliki finansijski prosperitet.

Ovo je pravo vreme da iskoristite svoju nezavisnost kako bi postigli ono što želite. Nema potrebe da se prilagođavate drugim ljudima i situacijama.

 

Postoji tendencija da se ovog meseca prepustite ličnim zadovoljstvima. Ulagaćete u sebe, što će vas činiti privlačnijim. Planetarni aspekti vas takođe čine vrlo ambicioznim.

Finansijski uspeh je zagarantovan, a vaš partner može igrati veliku ulogu u tome, pretežno nakon 19. februara.

 

Porodična situacija vam može zadavati dosta stresa, uglavnom zbog nesporazuma. Komunikacija i tolerancija su ključ rešavanja problema.

 

Lako sklapate nova prijateljstva. Ukoliko ste u vezi, odnos sa partnerom bice harmoničan. Ako svoju drugu polovinu još uvek niste pronašli, ovo je period gde su na polju romanse dešavanja zahvaljujući vašoj harizmi i senzualnosti.

 

Zdravlje je dobro.

 

 

RIBE

Tema: prosperitet na polju karijere i finansija.

 

Fokus pada na polje karijere i vaših ambicija. Pokušaćete biti agresivni u svom pristupu postizanja vaših ciljeva. Bićete u mogućnosti da kontrolišete različite situacije. Povoljani aspekti Jupitera vam donose finansijski uspeh.

 

Ovog meseca duhovno uzdizanje će imati uticaja na različite aspekte vašeg života. Svoje ciljeve lako možete postići oslanjajući se na svoju intuiciju, a vaš trud će se isplatiti ako iskoristite svoju originalnost.

Ukoliko ste nezaposleni, bićete u mogućnosti da nađete posao prema vašim potrebama.

 

Dodatan priliv novca možete očekivati nakon 23. februara.

Vaš partner može biti preokupiran svojim obavezama, zbog čega se možete osećati zapostavljeno. Razumevanje, tolerancija i komunikacija su ključ za rešavanje datog problema.

Zdravlje je odlično.

 

Ukoliko vas još nešto interesuje u vezi sa vašim horoskopskim znakom ili želite izradu natalne karte posetite Alpha Pisces sajt i kontaktirajte astrologa

 

 

Izvor: alphapisces

 

Stranice: 1 2 3 4