Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

BLIZANCI
Hrana
Nervozni ste, pa to prenosite i u svoje navike po pitanju ishrane. Kao da nemate dovoljno vremena da natenane uživate u obroku kod kuće, već ćete uglavnom jesti „usput“. Ako je to ikako moguće, makar izbegavajte češće odlaske u pekaru i brzu hranu…

 

Ljubav
Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, tokom ove nedelje je pod kvadratnim aspektom od strane Urana, pa bi bilo dobro da ne dozvolite da neke napetosti kod vas lično eskaliraju i da njima ugrozite odnos sa voljenom osobom. Imaćete povremeno potrebu da se sa partnerom „pokačite“, neki put bez ikakvog razloga, ili pak oko sitnica koje su zaista nebitne. Probajte da energiju koja vas u ovom periodu „drma“ prebacite na neku drugu stranu – trošite je kroz fizičke aktivnosti ili preko posla, a potrudite se da vaši emotivni odnosi ostanu stabilni. Ukoliko ste sami, bežaćete od bilo kakve čvrste emotivne priče i sa uživanjem se upuštati u flertovanja sa više osoba. Pred vama je vrlo podsticajna i zanimljiva nedelja.

 

Posao
Ukoliko se situacije u poslovnom segmentu ne budu odvijale onim tempom koji vi priželjkujete, postaćete jako nervozni, požurivati druge, i svakako će biti vrlo teško raditi sa vama. Mars ove nedelje ulazi u vaše polje poslovnih partnerstava i u pozitivnoj simbolici ga možete iskoristiti najviše kroz pokretanje priča i rad sa strancima, državnim i obrazovnim institucijama. U nekom negativnom kontekstu – imaćete osećaj da se očekuje previše od vas i da vas saradnici pritiskaju bez razloga.

 

Novac
Ove će sedmice Blizanci imati šansu da zarade na brzinu. Predlog od strane prijatelja ili ponuda za neki kratak dodatni angažman može vam lepo napuniti novčanik.

 

Zdravlje
Pod aspektom Urana ste, pa je potrebno biti obazriv i u saobraćaju, ali i u obavljanju dnevnih aktivnosti. Takođe, sportistima moguće povrede. U ovoj nedelji moguće su i temperature i virusne infekcije.

 

 

 

RAK
Hrana
U dobrom ste i podsticajnom raspoloženju tokom ovog perioda, ali ćete biti s vremena na vreme užurbani, pa možda nećete stići da baš obratite pažnju da jedete raznovrsno i kvalitetno. Pokušajte da makar doručak, kao najvažniji obrok, bude uvek nešto bogatiji.

 

Ljubav
Rakovi u emotivnim vezama i brakovima ne bi trebali da nervozu koju „kupe“ preko poslovnog segmenta, prenose u odnos sa voljenomo osobom. A za tako nešto itekako postoje predispozicije tokom ove sedmice. Dakle, malo smanjite tu napetost i postoje velike šanse da ćete kroz dane koji su pred vama proći sa partnerom u jednom finom i podsticajnom raspoloženju. Ne otvarajte neke preterano ozbiljne teme, njih ostavite za narednu nedelju. Oni koji su slobodni primetiće da su ostavili jak utisak na nekog. Možda će druga strana u početku oklevati da krene otvorenije prema vama, tako da je bar u tim početnim momentima, potrebno nešto malo više vaše inicijative. Ovo može biti zanimljivo „muvanje“.

 

Posao
Polje karijere je tokom ove sedmice jako naglašeno, i čini mi se da će se Rakovi vrlo ambiciozno upustiti u pokretanje nekih poslovnih priča. Stoji malo nervoze sa saradnicima i poslovnim partnerima, ali to će vam samo dodatno davati snagu da izgurate svoje ideje i zamisli. Ova nedelja može označiti da ulazite u period promena koji ste toliko dugo očekivali. Sve počinje da se kreće mnogo brže nego inače. Možete krajem sedmice imati manji stres oko produžetka ugovora o radu. Ne brinite, ovo će biti regulisano.

 

Novac
Ni malo nije loša sedmica za zaradu, i od redovnih, ali i od bavljenja dodatnim poslovima. Ono što morate držati pod kontrolom su lični troškovi.

 

Zdravlje
Sve će se tokom ovog perioda vrteti oko glave – moguće su glavobolje, problemi sa sinusima i krajnicima. Takođe, povremeno – nesanica.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6