Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

LAV
Hrana
Lavovi bi trebali da uvrste u svoju ishranu više ribe, bilo da je ona rečna ili morska. Potrebne su vam nezasićene masne kiseline, ali i nešto više vitamina u ishrani, koje ćete pronaći najviše u južnom voću, ali i u domaćim salatama – kiselom kupusu, turšiji, krastavcima.

 

Ljubav
Planeta Mars tokom ove nedelje ulazi u vaše polje ljubavi, dece, zabave – što će pogodovati i zauzetim i slobodnim Lavovima. Kod ovih prvih – period je odličan za dogovore i pravljenje planova sa voljenom osobom, ali i za neuporedivo više zajedničkih aktivnosti – izlazaka, druženja sa prijateljima. Neki od vas čak mogu pokrenuti i priče u pravcu prinova ili se više okrenuti vaspitanju dece. U svakom slučaju – neke mračne i ozbiljne teme sada gurnite na stranu i više se posvetite voljenoj osobi. Slobodni Lavovi su ušli u period kada lako sklapaju nova poznanstva, kada ostavljaju veliki utisak na druge, ali i kada će primetiti da se pripadnici suprotnog pola češće „vrzmaju“ oko njih. Uživajte u pažnji koju dobijate sa svih strana.

 

Posao
Ni do sada situacija u poslovnom segmentu nije bila loša, a tokom ove nedelje će se dodatno popraviti. Jedina stvar koja će vam povremeno praviti problem jeste odnos sa kolegama i neke obaveze koje morate na dnevnoj bazi izvršavati. Sa kolegama će povremeno biti tenzija, a moguće je da će doći do promena u vašoj dnevnoj rutini i da će vam biti teško da se prilagodite odmah. Sve ostalo je u redu – imate dobar kontakt sa poslovnim partnerima, a i privatnici će poboljšati svoje poslovanje.

 

Novac
Neke sume novca bi vas mogle iznenaditi tokom ove nedelje, a i lepo vam popuniti novčanik. Poslušajte savet – regulišite obaveze koje vučete već neko vreme….

 

 

Zdravlje
Malo turbulentna nedelja u zdravstvenom segmentu. Lako prehlade, lako povrede. Stariji bi trebali da obrate pažnju na zglobove, ali i na način ishrane.

 

 

 

DEVICA
Hrana
Ove ćete nedelje izaći iz nekog svog uobičajenog modela kada je ishrana u pitanju. Imaćete manje vremena za sebe, pa će obroci biti neuravnoteženi, neki vrlo oskudni, a u drugima možete preterivati, da „nadoknadite“. Čuvajte svoj stomak, ali i imunitet.

 

Ljubav
Merkur, planeta koja vlada Devicama, nalazi se u vašem polju ljubavi i u vrlo „električnim“ aspektima ove sedmice sa Plutonom, Neptunom i Uranom. Kod onih u emotivnim vezama i brakovima (iako je odnos sa voljenom osobom u ovom periodu prilično korektan) ovi će aspekti dovesti do potrebe da se malo „razuzdaju“, oslobode, da puste malo strasti na volju. Za one tipove Devica koji baš i nisu u fazonu švrljanja, ovi će aspekti doneti veću usmerenost na strast sa partnerom, ali i više obraćanje pažnje na vaspitanje dece….ili eventualne prinove. Što se slobodnih tiče, ako ste do sada i uspevali da izbegnete nečije ljubavne „zamke“, ove ćete se sedmice sigurno upecati u njih….

 

Posao
Provlačiće se nervoza kod vas tokom ovog perioda, provlačiće se potreba za promenama, i sve će ovo donositi da ste povremeno napeti i pod stresom, ali generalno gledano – zaista nećete moći da budete nezadovoljni krajnjim rezultatima. Ono čemu se zaista posvetite ići će vam od ruke i doneti i dobre saradnje, ali i još bolje materijalne aspekte. Vi lično se potrudite da sa obe noge stojite čvrsto na zemlji i ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta. Setite se šta je ono što vam je zaista važno.

 

Novac
Prilivi su redovni i stabilni, a imate ove sedmice i mogućnosti da zaradite na brzinu, preko dodatnih poslovnih angažmana.

 

Zdravlje
Stariji pripadnici ovog znaka bi trebali da više pažnje obrate na pritisak. Kod mlađih – mogućnosti za virusne infekcije, ali i za povrede. Budite oprezni u saobraćaju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6