Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA
Hrana
Kod Vaga se može javiti potreba za začinjenijom, pikantnijom hranom, ali i za obrocima u kojima će biti više mesa i mesnih prerađevina. Mešavina ukusa i začina će vam izuzetno prijati i bićete skloni malim eksperimentima, želeći da od klasičnih jela napravite nešto potpuno drugačije.

 

Ljubav
Kada Mars tokom ove nedelje pređe u znak Strelca, istovremeno praveći dobre aspekte na Veneru, vašu vladarku – pred Vagama će se otvoriti emotivno mnogo zanimljiviji i podsticajniji period. Vi lično ćete izaći iz raspoloženja koje vas drži već par nedelja, zvano – „ ako ti se ne dopada, niko te ne drži da budeš sa mnom!“ i primetićete da vam partner prilazi na neki drugačiji način, koji i vama i njemu mnogo više odgovara. U prevodu – kako je bilo, ovo je sada odlično! Što se tiče onih koji su slobodni, evo vama jedne moćne prilike za zaljubljivanje i to preko komšiluka, kraćeg putovanja, seminara, možda sa osobom koja putuje do vas i sa kojom ste do sada samo imali kontakt preko društvenih mreža.

 

Posao
Pomalkice ste nervozni, nestrpljivi, nećete da čekate nikoga, čini vam se da ste neopravdano gurnuti negde u ćošak i da vam se ne daje prilika da pokažete vednost svojih ideja i kreativnosti. Iz tog razloga možete povremeno „talasati vodu“ u poslovnim partnerstvima i saradnjama, ali ćete imati kočnicu i umeti da stanete onda kada vidite da ste preterali. Oni od vas koji se bave privatnim poslom ulaze u jako podsticajan period, naročito ukoliko imate nameru da proširite poslovanje saradnjom sa strancima.

 

Novac
Jupiter u polju finansija vas štiti od kojekakvih brljotina sa novcem kojima ćete biti skloni tokom ove nedelje. Donosi vam pare, trudili se vi nešto posebno ili ne.

 

Zdravlje
Generalno gledano – odlično ste. Postoji samo mogućnost da se u nepažnji povredite, kod kuće ili na radnom mestu.

 

 

 

ŠKORPIJA
Hrana
Osećate se nešto statičnije nego inače, a mnogi od vas će u ovom periodu najviše uživati u kućnoj atmosferi, ali i u pojačanoj ishrani. Višak hrane samo dovodi do toga da se još više osećate tromo i neaktivno i trebali bi da što pre izađete iz ovog začaranog kruga.

 

 

Ljubav
Prelazak Marsa, planete koja vlada Škorpijama, u znak Strelca, pogodovaće vam, pogotovo što je ova planeta u dobrom aspektu sa Venerom koja vlada vašim partnerskim odnosima. Vi i partner počinjete da kujete neke velike planove i uglavnom uspevate da se usaglasite po svim bitnim pitanjima. Druga strana je povremeno malo nervozna, ali ćete vi uspevati da je smirite, rasteretite i opustite. Ukoliko ste solo, očigledno je da vas emotivne prilike ne ostavljaju na miru. No, prilično je naglašena mogućnost da se oko vas vrzmaju zauzete osobe….Ukoliko niste skloni tome da budete „treća osoba“ , ne žurite da uđete u neki odnos, pre nego što se dobro raspitate da li je osoba koja vam se dopada emotivno slobodna.

 

Posao
Privatnici će se više aktivirati tokom ovog perioda, naročito one Škorpije koje su „frilenseri“ ili koje žele da pokrenu saradnju sa inostranstvom. Pred vama je vrlo aktivna nedelja, sa toliko promena na dnevnoj bazi da će vam povremeno biti teško da sve „pohvatate“ i ostanete fokusirani i organizovani. Sa kolegama tokom ovog perioda može biti par napetih momenata, ali ćete vi uspevati da nekako smirite i izbalansirate situaciju.Stoje vam mogućnosti za probleme sa papirima,tehničkim sredstvima, dogovorima

 

Novac
Prilivi su više nego dobri tokom ovog perioda, ali bi bilo baš fino ako biste vi uspeli da povučete ručnu kočnicu kada su lični troškovi u pitanju.

 

Zdravlje
Iako ćete se prilično dobro osećati, postoji mogućnost za energetski disbalans, koji bi se odrazio kroz jače padove imuniteta. Takođe – oprez u saobraćaju je neophodan.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6