Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

 

STRELAC
Hrana
Kod Strelčeva je u ovoj nedelji pojačan apetit i želja za hranom. Nećete biti probirljivi, sve što se iznese pred vas biće vam slatko i ukusno i sa zadovoljstvom ćete „očistiti“ tanjir. Najviše će vam odgovarati svaka kombinacija sa mesom, ali i mlečni proizvodi.

 

Ljubav
I – eto Marsa u vašem znaku tokom ove nedelje. Poželite mu dobrodošlicu, jer će vam praviti društvo više od mesec dana. Ako ste slobodni, spremite se, sredite se, uključite inicijativu na maksimum – i krenite u osvajanja. Ljubav vas hoće u narednom periodu, potrebno je samo da joj otvorite vrata. Prilike dolaze sa koje god strane hoćete, tako da samo mogu da vam preporučim da otvorite četvore oči i da zgrabite tu neku novu emotivnu priču koja se može prilično dugo zadržati u vašem životu….ako vi to budete želeli. Što se tiče zauzetih, pa….partner nervozan, vi nestrpljivi. Partner besni, vama je već svega preko glave. U kom pravcu ova „lepota“ ide? Iskreno, to zavisi samo od vas dvoje….

 

Posao
Što se čekalo, čekalo se. Vreme je da Strelčevi udarnički krenu u ostvarenje i realizaciju svojih planova i projekata. Mars vam daje dovoljno volje i energije da sprovedete ono što želite, jedino vas upozorava da ne budete u svojim akcijama previše navalentni i napadni. Dani pred vama su odlični za pregovore i dogovore svih vrsta, naročito kod onih koji bi da rade ili koji već sarađuju sa strancima. Neki od vas mogu u ovom periodu promeniti radno mesto ili poslodavca. Usmerite svoj život u pravcu koji želite.

 

Novac
Ne igrajte se sa novcem, niti se preterano opuštajte. Da, prilivi su bolji nego inače, ali možete napraviti neki pogrešan potez i uložiti u nešto što je neisplativo.

 

Zdravlje
Stariji Strelčevi bi mogli da provere krvnu sliku, stanje krvnih sudova i da uskrate sebi neka uživanja u hrani. Kod mlađih – odlična zdravstvena situacija.

 

 

 

JARAC
Hrana
Trenutno vam najviše prija domaća kuhinja i okruženost porodicom i onima koje volite. Meso je u ovom periodu češće na vašoj trpezi, ali i mesne prerađevine u domaćoj verziji, u kombinaciji sa sirom ili kiselim mlekom.

 

Ljubav
Merkur, koji se trenutno nalazi u vašem znaku, u „neudobnom“ je aspektu tokom ove sedmice sa Uranom iz polja doma i porodice, ali i završetaka. Može vam doneti prilično neugodne situacije sa bračnim partnerom ili voljenom osobom, za koje ćete uglavnom biti krivac baš vi. Zato bi bilo dobro da povremeno „iskulirate“ i da pre nego što napravite neki loš potez ili „ospete paljbu“ po voljenoj osobi, razmislite da li vam je to zaista potrebno i da li ste uopšte u pravu. Slobodni Jarčevi su u potpuno drugačijoj poziciji – vama sve ide potaman i ne može se poreći da uživate u ovom periodu. Neki od vas se doduše, mogu zaljubiti u osobu koja je zauzeta, ali šta sad – i to je za ljude, zar ne?

 

Posao
Menjaju se neka vaša razmišljanja, ali se manjaju i okolnosti, čak i vaš način funkcionisanja u poslovnom segmentu. Ona želja za promenama koju već neko vreme osećate sada je dodatno naglašena, i neki od vas će baš tokom ove nedelje i krenuti „drugim putem“ koji ih može odvesti na drugo radno mesto, drugu firmu, čak i ka inostranstvu. Pravite neke „preseke“ i sada je to već više nego evidentno. Ne brinite se, sve ono što se bude dešavalo, samo vas vodi u susret pozitivnijoj i boljoj budućnosti.

 

Novac
Poslovi koje trenutno obavljate donose vam redovne i solidne prilive, a postoji mogućnost i za dodatne poslovne angažmane. Nešto veći troškovi za kuću, ali ćete to uspevati da držite pod kontrolom.

 

Zdravlje
Obratite više pažnje na saobraćaj, ali i na svom radnom mestu i kod kuće – postoji mogućnost za povrede.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6