Fantastičan spoj VENERE I VODOLIJE traje do 10. februara: Evo KO će vaš život OKRENUTI NAOPAČKE

Fantastičan spoj VENERE I VODOLIJE traje do 10. februara: Evo KO će vaš život OKRENUTI NAOPAČKE

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Venera je još 18. januara ušla u znak Vodolije, a vladar Vodolije je planeta Uran – jedan vrlo društven, uzbudljiv i ekscentričan genijalac koji gde god da se pojavi dođe kao uragan, pomete sve pred sobom i ostavi vas u totalnom šoku. Pritom, tada ni ne znate šta vam se upravo dogodilo…

 

 

Kada se planeta Venera nađe u ovom znaku znači da dolazi period gde je fokus sa prethodnog hladnog, povučenog i ćutljivog Jarca najednom prebačen na svetlucavost, vesele društvene događaje, ekscentrične ljude, adrenalinske zabave i ljubavi preko društvenih mreža. Najednom sve pršti od neobične energije.

 

Osobe u vezama želeće u ovom periodu puno više slobode kako bi se mogle zabavljati sa svojim društvom.

 

Ovo će za neke možda značiti nagli raskid veze, pogotovo ako vam Uran radi neki značajniji aspekt, u vašoj natalnoj karti, na poslednjim stešenima Ovna. Samci će potražiti neku osobu koja bi im mogla okrenuti život naopačke.

 

Nekoga ko je možda dosta različit od ljudi koje vas inače privlače, inače vam se baš sada čini da je idealna prilika za započinjanje nečeg sasvim drugačijeg. Želja za buntovništvom je sada velika, pa pazite da se sami ne upletete u nešto što će vam kasnije zadavati glavobolje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3