Fantastičan spoj VENERE I VODOLIJE traje do 10. februara: Evo KO će vaš život OKRENUTI NAOPAČKE

Fantastičan spoj VENERE I VODOLIJE traje do 10. februara: Evo KO će vaš život OKRENUTI NAOPAČKE

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Venera Vodoliji je vrlo društvena, ona postoji da bi se davala drugima. Sada ćete želeti da učinite svet boljim mestom, pa ćete razmišljati o nekoj donaciji za neku humanitarnu ustanovu. Možda ćete i odlučiti da volontirate negde, a sve kako bi nesebično pridoneli društvu u kojem živite i pritom ga učinili lepšim i ugodnijim mestom, kako vama tako i drugima.

 

Ova Venera se ne voli da se duboko vezuje. Ona mora da ima puno slobode kako bi mogla da procveta u svojoj punoj lepoti. Njoj treba divljenje, ali izdaleka, ali opet takvo da ona znam da ste uvek tu negde uz nju.

 

Jer ona je veran prijatelj koji je uvek nesebično spreman pomoći svima u nevolji, ali baš svima, i zato joj se teško fokusirati samo na jednu stvar, samo na jednu osobu, kad ima još toliko puno onih kojima je potrebna pomoć.

 

Ovo je vreme kada će mnogi iz zabave potražiti pomoć astrologa ili sami istraživati šta im to sve astrologija pokazuje da ih čeka u narednoj godini.

 

Veneri se u Vodoliji 20. januara pridružuje i Sunce, pa će se svakako osetiti svojevrsno olakšanje od težine koju je nosila dok su se i Sunce Venera kretali znakom Jarca. Kao da će nam odjednom sav teret pasti s leđa i osetićemo dašak lakoće, dašak slobode.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3