HOĆE LI DIANA SA DVOJE DJECE ZBOG 8000 KM OSTATI BEZ KROVA NAD GLAVOM 31. januara?

HOĆE LI DIANA SA DVOJE DJECE ZBOG 8000 KM OSTATI BEZ KROVA NAD GLAVOM 31. januara?

23. siječnja 2018. 0 By Admin

MOLIM VAS DRAGI PRIJATELJI DA NE OSTANETE NIJEMI NA OVO! POMOZITE KOLIKO JE KO U MOGUCNOSTI, SAMO TREBA SEBE ZAMISLITI U OVOJ SITUACIJI 

 

Ukratko, za zivota supruga, a zbog njegove teske bolesti koja je dugo trajala podigli su kredit, koji nisu vise mogli placati kada je bolest uzela maha. Banka je pokrenula sudski postupak koji traje vec dvije godine i sada je doslo pet do dvanaest. Ili novac ili iselenje iz kuce.

 

HOĆE LI MAJKA SA DVOJE DJECE ZAVRSITI NA ULICI?

 

PREPISANO U CIJELOSTI IZ JEDNE GRUPE:
Postovane članice, drage prijateljice, evo upravo mi je prispjela poslednja ponuda od banke, a koja je dokaz da rjesenje o izvrsenju i prodaji moje porodicne kuce nije jos provedeno. Ovo mi je prvenstveno sada dokaz da nisam pokusala nikoga da prevarim i da sam, samo kao i svaka ocajna zena potrazila pomoc dobrih ljudi, da ja i moja djeca ne ostanemo bez krova nad glavom. Na ponudi je iznos od 16.575,56 KM, od toga sam vec od strane moje porodice uspjela prikupiti tih 4.575 KM pa sam samim tim u svom apelu navela iznos od 12.000 Km.

 


Banka je u znak dobre volje, produzila rok do 31. 01. 2018 bas kada sam ima objasnila da pokusavam obezbijediti navedeni iznos ovom humanitarnom akcijom i da postoje sanse da se isti obezbijedi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2