Ovnu sopstveni EGO sreću kvari, Račica OVIM otera muškarca od sebe, a Vage su ”mamac” za emotivno nedostupne momke…

Ovnu sopstveni EGO sreću kvari, Račica OVIM otera muškarca od sebe, a Vage su ”mamac” za emotivno nedostupne momke…

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1
Zodijak je nepogrešiv!

Ako se pitate šta vas to sprečava da pronađete ljubav o kojoj maštate, horoskop ima odgovor za vas!

 

 

OVAN
Ovnovi su vrlo samouvereni. Neko vreme, to partneru može da bude privlačno, ali vremenom postaje opterećenje. Zato egoizam često stoji na putu vaše ljubavne sreće. Naučite da ponekad partnera stavite na prvo mesto i pokušajte da pristanete na kompromis, jer to je jedini način da imate uspešnu vezu. Ovnovi često ishitreno i brzopleto reaguju i to može da predstavlja problem u vezi.

 

 

BIK
Kada jednom budu u stabilnoj vezi, bikovi se vrlo lako opuste. Osećaju se prijatno, pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled. U isto vreme postanu i lenji i ne sete se da je romantika neophodna u svakoj vezi, bar ponekad, i uz to partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe.

 

 

BLIZANCI
Glavna zamerka blizancima jeste što često ne ulivaju sigurnost partneru. Skloni su flertu i to nikad nije prijatno drugoj strani. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja takođe je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad unapred ne zna koje će od mnogih njihovih lica izbiti na površinu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4