Ovnu sopstveni EGO sreću kvari, Račica OVIM otera muškarca od sebe, a Vage su ”mamac” za emotivno nedostupne momke…

Ovnu sopstveni EGO sreću kvari, Račica OVIM otera muškarca od sebe, a Vage su ”mamac” za emotivno nedostupne momke…

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK
Rakovi su emotivni i njima je ljubav vrlo bitna, pa tako često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakog plaši. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća kao da ga guše. U isto vreme, lako se vređaju i previše su osetljivi.

 

 

LAV
Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živeti s osobom koju vređa svaka sitnica i koja je spremna danima da ne razgovara s partnerom zbog uvređenosti. Sami sebi su na prvom mestu, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju da priznaju grešku, a uz to su skloni flertu, pa se partner ponekad s njima ne oseća sigurno.

 

 

DEVICA
Device retko i teško otkrivaju svoje emocije, pa čak i kad jednom uđu u vezu. Za neke ljude to predstavlja problem jer nije prijatno biti u vezi s nekim ne znajući šta oseća prema vama. Uz to, vrlo su pedantne i sitničave, kritične i pomalo teške, pa život s njima nije lak. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem takođe može biti vrlo naporna.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4