VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Posao i financije: Ovaj period je izuzetno povoljan za rizike. Ipak, preporuča se više promišljenosti, kada je riječ o polju suradnje sa drugim ljudima, jer biste vrlo lako mogli doći u kontakte sa osobama koje nisu dovoljno pouzdane, što Vas posebno iritira.

 

 

Ljubav: Emocije su posebno naglašene. Samo je važno ne potiskivati ih, što bi Vam se lako moglo dogoditi. U slučaju da ima kakvih tenzija u odnosu u kom ste, biti će  neophodno poraditi na kompromisu i komunikaciji. Ukoliko ste slobodni u ljubavi, otvaraju se jako dobre mogućnosti za uspostavu ljubavne veze, samo je važno da Vi to želite…

 

Dobro se zapitajte, jer ako baš niste sigurni, onda je bolje odlučiti se za slobodu, kako vrlo brzo, već od narednog mjeseca, ne biste došli u neugodnu situaciju.

 

 

Zdravlje: Sasvim stabilno. Poboljšanje, ako ste imali kakvih većih problema.

 

 

BIK

Posao i financije: Ovaj period donosi mnoge prepreke u realizaciji Vaših ciljeva. Nemojte stajati, nalazite se na velikom testu strpljenja. U slučaju da niste zadovoljni svojim zaradom od kraja 2. mjeseca kreće na bolje. Nisu povoljni uvjeti za donošenje odluka koje se tiču poslova u inozemstvu, kao i drugim udaljenim mjestima. Ukoliko imate za polagati nekakav ispit, maksimalno poradite na koncentriranosti, mada, najbolje bi bilo da odgodite njegovo polaganje za oko mjesec dana, pa na dalje, kako biste uspostavili veću unutarnju mir, i time dobili na sigurnosti.

 

 

Ljubav: Skloni ste povući se u sebe, neće Vam biti do emocija i ljubavi. Slobodni će se rađe odlučiti na samoću, ako nečega i bude, onda će se sve završiti samo na pokušaju. Ukoliko ste zauzeti, može se lako dogoditi zabrinutost i preispitivanje u vezi odnosa u kome ste, ali bez razloga.

 

 

Zdravlje: Unutarnja nezadovoljstva koja su se skupljala u periodu od proteklih oko godinu dana i malo više, mogla bi prouzročiti probleme sa upalama i prehladama, posebno u regiji grudnog koša. Svakako možete i štoviše potrebno je preventivno djelovati na svoje zdravlje. A, ono glavno, odnosi se na to da se preispitate i raskrstite sa uvjerenjima, koja Vam donose samo teške misli. Prije svega na uvjerenja koja se tiču polja partnerstva.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6