VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Posao i financije: U ovom periodu, stvari na polju posla i financija neće se odigravati onako kako ste očekivali. Odlična lekcija da raskrstite sa očekivanjima i pretpostavkama uma, i prepustite se intuiciji koja zbog želje da sve unaprijed predvidite, biva prilično zapostavljena. Imajte na umu, intuicija je glas Vaše duše, veza koju imate sa Bogom i sa sobom.

 

Pored navedenog, mogli biste se suočiti i sa naglašenom sujetom i ljubomorom od strane jedne ili više osoba u Vašem okruženju. Izbjegavajte veliko uspoređivanje sa drugima, jer se na taj način udaljavate od sebe, čime gubite na samopouzdanju, te u konačnici upadate u situacije da se druge osobe ne ponašaju adekvatno prema Vama. Također, nije povoljan period za investiranje.

 

 

Ljubav: Ako ste nezadovoljni određenim segmentom odnosa u kom se nalazite, vrijeme je da preispitate sebe, zapravo da osvjestite čime ste sve to nezadovoljni, kako biste pročistili put razvoju svojih emocija. Mnogi od Vas osjećaju veliki emotivni teret iz prošlosti, u čijem eliminiranju bi Vam jako pomogla neka od tehnika u radu na sebi, kao što su meditacija, yoga, zahvalnost, afirmacije i sl. Ako ste slobodni, sve više postajete otvoreni za ljubav, ali još uvijek izostaje adekvatna akcija, pa tako neće biti niti značajnijih konkretnih događaja…

 

Važno je samo da ništa ne silite i opustite se, kako ne biste upali u zamku krivih izbora…Usmjerite svoju pozornost na ono što Vam predstavlja ugođaj i sve će doći na svoje, na jedan potpuno prirodan način.

 

 

Zdravlje: Bez značajnijih problema. Samo, kako je već rečeno, maksimalno poradite na eliminiranju emotivnog tereta iz prošlosti. Ukoliko su Vam za dalje liječenje potrebna određena financijska i-ili materijalna sredstva, budite sigurni u brz i povoljan ishod situacije.

 

 

RAK

Posao i financije: Situacija je sasvim povoljna. Samo je važno da raskrstite sa uvjerenjima, situacijama i osobama koje Vam već određeno vrijeme predstavljaju smetnju na putu ka uspjehu. Kod mnogih od Vas su moguće i određene konfliktne situacije kroz polje posla, ali ne doživljavajte ih tako emotivno, jer Vam one pokazuju put što je potrebno eliminirati kako biste ostvarili još veće zadovoljstvo. Savjet je da mnogo više poradite na podizanju vjere u sebe i osobne mogućnosti.

 

U slučaju da planirate određenu aktivnost u vezi sa nekretninama, unaprijed znajte da će ishod spomenute biti skroz pozitivan, ali nikako ne brzajte u provođenju akcija i donošenju odluka, jer ćete samo sebi stvoriti veliki napor.

 

 

Ljubav: Kada je riječ o emocijama, mnogo ćete biti otvoreniji za njih, nego u prethodnom periodu. Tako, ako ste u vezi ili braku, odnos sa partnerom će se skladno razvijati, što će Vama pričinjavati veliko zadovoljstvo. Ali, ukoliko ste slobodni, bit ćete otvoreni za nova poznanstva, kao i za nešto više, međutim ne i za uspostavu ozbiljnih odnosa.

 

Ipak, nikako nemojte odbacivati osobe koje budete upoznali u ovom periodu, jer bi odnos sa jednom od njih, u daljoj budućnosti, svakako mogao prerasti u nešto više. Ovaj savjet se posebno odnosi na osobe koje budete upoznali, a nisu iz istog mjesta, države ili regije u kojoj ste Vi.

 

 

Zdravlje: Odlično. Ako ste u prethodnom periodu imali nekakvih smetnji, sada sve dolazi na svoje. Odlazak na neko putovanje bi Vam izuzeto godio, kao i veća fizička aktivnost. Ukoliko je za liječenje Vašeg zdravstvenog problema potrebno otići na nekakav put, imajte na umu da će se sve vezano uz ovo pitanje odigrati sasvim pozitivno, lako i brzo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6