VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1

LAV

Posao i financije: Određene prepreke u odnosu sa ljudima iz poslovnog okruženja bi se mogle odraziti na Vaše poslovno raspoloženje, a kod nekih dovesti i do nedostatka motiviranosti. Nemojte stavljati sebe u ulogu žrtve. Možda se još uvijek nisu stvorili uvjeti da biste nešto promijenili, ali ako želite da učinite kakvu promjenu, vrijeme je za poduzimanje veće, konkretne akcije, kako bi se uvjeti stvorili.

 

Nije povoljan period za bilo kakve vidove pregovaranja, trgovine, kao i djelovanja na polju javnosti…Savjetuje se da sve željene aktivnosti vezano uz ova područja odgodite za period od 3. dekade 2. mjeseca, pa na dalje. Ukoliko vodite kakav pravni proces, biti će Vam neophodno strpljenje, samo bez dramatiziranja.

 

 

Ljubav: Veliko zadovoljstvo i osjećaj ispunjenja su prikazani kroz polje emocija. Ako ste slobodni, nadajte se vrlo zanimljivom poznanstvu, koje će vrlo lako i jednostavno prerasti u nešto više. Ako, pak razmišljate o zajedničkom životu, braku ili potomstvo, pravo je vrijeme za to.

 

 

Zdravlje: Stabilno. Vitalnost je sasvim dobra u ovom i narednom periodu. Mnogima od Vas dolaze vrlo pozitivne vijestie vezano uz zdravlje. Tako, ukoliko očekujete odlazak na pregled ili kakve veće pretrage, nema razloga za bilo kakvu brigu.

 

 

 

DJEVICA

Posao i financije: Kod mnogih od Vas, sve je prisutnija želja za novim poduhvatima ili rizicima. Mnogo planova, pa čak i akcije, ali rezultati neće biti baš srazmjerni spomenutom. Ma koliko mislite da ste strpljivi, eto Vam prilike da se još naučite strpljenju. Ono što je u Vašem slučaju usko povezano sa nedostatkom strpljenja jeste prevelika briga oko svake sitnice. Zato, ovog puta izaberite pozitivne misli. Što se financija tiče, situacija se polako kreće na bolje. Pozitivni su uvjeti za sve vidove izvanrednih dobitaka, kao i za igre na sreću

 

 

Ljubav: Većinu će mučiti snažan osjećaj emocionalne ispraznosti i povrijeđenosti. Zbog toga što niste raskrstili sa svojim emotivnim bolima i lomovima, počinjete riskirati da odvedete sebe u ozbiljnija psihička stanja. Vrijeme je da jednom raskrstite sa svojim prošlošću, a to ćete najbolje ostvariti, ukoliko se usredotočite na jačanje veze koju imate sa sobom samima.

 

Prvi korak ka tome podrazumijeva staviti čvrst i jasan fokus na ono što Vam pričinjava istinsko zadovoljstvo, a tiče se osobno Vas. Ukoliko ste u vezi ili braku, gdje je već došlo do većih problema, sve više ćete uviđati, kako je teško ili gotovo nemoguće vratiti stare emocije. Ipak, ne brzajte sa donošenjem konačnih odluka.

 

 

Zdravlje: Naglašena mentalna napetost prouzročila je probleme sa imunološkim sustavom, kao i intenzivniji razvoj kroničnog problema. Ono što definitivno trebate, to je djelovati preventivno na svoje zdravlje, otići na pregled i poduzeti adekvatne mjere u cilju poboljšanja imuniteta. Nije vrijeme za odgađanje i čekanje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6