VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VODENJAK

Posao i financije: Situacija na poslovnom planu bit će Vam vrlo pokretna, živa i dinamična. Imat ćete mnogo poleta i entuzijazma. Brojne nove ideje Vam se motaju po glavi. Odličan je period za nove početke i sve velike odluke, ma koliko Vam se činilo da sve dolazi suviše brzo.

 

Razlog je vrlo jednostavan, a to je da ste konačno usaglašeni sa svojim željama i odlukama. Sve što sada budete odlučili i počeli sprovoditi u djelo, predstavlja pravi izbor, jer je u potpunom skladu sa Vašom suštinom. I znajte, sve veliko što nam se događa u životu, treba da nam predstavlja užitak. I kroz polje financija je situacija odlična, bilo da je riječ o poboljšanju zarade, bilo pak da ste u procesu ostvarenja nekog kredita, ili očekujete povrat nekog duga. Također, jako su dobre mogućnosti za igre na sreću.

 

 

Ljubav: Na emotivnom planu nećete biti baš ispunjeni. Mnogi koji ste u vezama ili brakovima, osjećat ćete veće emotivno zahlađenje. No, jako je upitno koliko je to realno stanje, obzirom da ćete biti skloni značajnijem dramatiziranju. Neovisno dal ste slobodni ili zauzeti, savjet je da u ovom periodu stavite fokus na druge segmente života.

 

Ako ste slobodni, ovaj period u najboljem slučaju može dovesti do pokušaja nečeg višeg. I sami znate, da je u prvom redu potrebno zapitati sebe i raskrstiti sa emotivnim frustracijama koje su prisutne iz Vaše emotivne prošlosti. To što ste imali izazova i bili povrijeđeni u prošlosti, nikako ne znači da se takvi obrasci trebaju, niti da će se nastaviti u budućnosti. Poradite na uspostavi većeg povjerenja u život.

 

 

Zdravlje: Suviše ste iritirani ponašanjem i stavom nekih osoba. A, spomenuto se svakako može negativno odraziti na Vaše zdravlje. Ovo je vrijeme, kada se maksimalno trebate izolirati i posvetiti sebi. Mnogi osjećate slabost, a neki i iscrpljenost. Najbolje riješenje za ovaj Vaš problem, u ovom periodu, jeste energoterapija, kao i intenzivnija fizička aktivnost, koja ne podrazumijeva sudjelovanje drugih.

 

 

RIBE

Posao i financije: Mnogo ispunjenja i sreće Vas očekuje kroz polje posla. Ako tražite bilo kakav posao, povoljne vijesti samo što nisu došle. A, ako Vas aktualni posao iscrpljuje na bilo koji način, konačno je vrijeme da kažete sebi, kako Vam nije suđeno da trpite, već se aktivno usmjerite ka novom poslu, ili dodatnom poslu, ili novim poduhvatima

 

. U slučaju da još uvijek smatrate kako je nemoguće napraviti promjenu, a želite je, savjet je da dobro razmislite koji su to pozitivni aspekti Vašeg posla, i da na njih stavite fokus. Jako su povoljni uvjeti za sve koji tražite posao u inostranstvu ili drugom, većem mjestu.

 

A, povoljan razvoj događaja očekujte i ukoliko vodite nekakav pravni proces, ili pak imate za polagati određeni ispit. Što se financija tiče, prikazano je značajno poboljšanje.

 

 

Ljubav: Vaše emocije su vrlo intenzivne i duboke, toga ste sigurno svjesni, ali u kojoj mjeri. Prvo, sa tako snažnim emocijama, nije lako biti ih u nekoj značajnijoj mjeri svjestan. U slučaju da ste nezadovoljni partnerovim ponašanjem, da imate dojam kako ste žrtva u tom odnosu, pođite od toga, da ne mogu svi, pa ni Vaš partner voljeti tako snažni.

 

Potrudite shvatiti svog partnera, pa čak i neke njegove poteze za koje, kako Vi mislite, nema opravdanja. Zapitajte se, kako biste osobno Vi postupili da ste na mjestu svog partnera.

 

Onda, razmislite, što ste to poduzeli da se ne osjećate poput žrtve, i sigurno je da ste nešto poduzeli po tom pitanju. Te, najzad stavite svoj fokus na to što ste poduzeli, jer uvijek može više ili bolje.

 

 

Možda ste već dobili spoznaju, kako je jedino riješenje napustiti vezu ili brak, u kojima ste, možda je Vaša spoznaja pak suprotna, i obavezno postupite sukladno njoj, ali prije svega, postavite sebi pitanje, što bi Vaš unutarnji život učinilo sretnijim, pritom se naravno ne obazirući na partnera i život koji imate sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, u ovom periodu uvjeti za novu ljubav, nisu prikazani.

 

Samoća Vam je preko potrebna, kako biste sebi definirali, što točno želite od ljubavi. Ukoliko ste nezadovoljni vezom koju održavate na daljinu, ili se nadate uspostavi kakvog stabilnijeg odnosa sa osobom koja nije iz Vašeg mjesta, otpustite tu priču u svojim mislima, buduće vrijeme će Vam najbolje pokazati da ste i ovog puta bilo skloni prevelikom idealiziranju, a time i put koji Vas vodi ka sreći sa drugom osobom.

 

 

Zdravlje: Manja zabrinutost, potpuno bespotrebna. Tu je i sklonost kroničnim tegobama, posebno sa koštanim sustavom, i upalama, međutim pravovremenim djelovanjem svakom potencijalnom problemu se da stati na put.

 

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6