BIK – mesečni horoskop za FEBRUAR! Obratite pažnju, neko vas puno ali TAJNO voli!

BIK – mesečni horoskop za FEBRUAR! Obratite pažnju, neko vas puno ali TAJNO voli!

25. siječnja 2018. 0 By Admin 1

bik

Posao:

Dragi Bikovi,
Potrudite se da što bolje iskoristite prvu dekadu februara jer će tri planete prolaziti kroz vaše polje posla i karijere. To su Merkur, Sunce i Venera. Imaćete ideje kako da poboljšate vašu poslovnu ponudu. Uspeh vas očekuje kroz IT industriju i nove tehnologije. Možete nabaviti modernija osnovna radna sredstva što bi pozitivno uticalo na vašu povezanost sa savremenim trendovima i unapredilo poslovanje.

 

Potrebno je da razvijate nove veštine u rukovođenju vašim sektorom. Koristi ćete imati kroz ispitivanje tržišta i navika vaših klijenata. Vaš vladar Venera ulazi u znak Riba i vaše polje saradnje 11. februara, a sredinom meseca će praviti sekstil sa Saturnom. To će vam doneti bolju i stabilniju saradnju sa industrijskim sektorom.

 

Ukazaće vam se povoljniji uslovi za razvoj dugoročnih radnih zadataka. 17. februara Merkur pravi konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla što vam je pogodan period za započinjanje potpuno novih projekata. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi meseca praviti sekstil sa Saturnom i pomoći će vam da obavite sve u predviđenom roku.

Vaša finansijska situacija će biti povoljna početkom meseca i mogući su dobici kroz vešte i efikasne akcije na poslovnom polju koje će vam omogućiti sekstil Merkura koji valda vašim poljem novca sa Marsom.

 

Na prolazne nestabilnosti nailazićete 14. februara kada Merkur bude pravio kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte tog dana da ulazite u rizične investicije i potrudite se da ne budete rasipni. Smanjite troškove koliko je to moguće.

 

Druga polovina februara vam je takođe nestabilna jer ćete biti puni nerealnih očekivanja. Merkur će ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, a praviće i konjunkciju sa Neptunom. To će zamagliti vašu moć racionalnog upravljanja novem. Pazite da ne pogrešite u kalkulacijama.

Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti za zaposlenje u oblastima elektronike i u firmama koje se bave modernim tehnologijama ili programiranjem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3