Mars u Strelcu stavlja EMOCIJE na kušnju! Svaka NEISKRENA emocija biće OTKRIVENA, a evo kome će SRCE zatreperiti od SILINE LJUBAVI

Mars u Strelcu stavlja EMOCIJE na kušnju! Svaka NEISKRENA emocija biće OTKRIVENA, a evo kome će SRCE zatreperiti od SILINE LJUBAVI

25. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Šta će nam doneti pun Mesec u Lavu, drugi pun Mesec u mesecu januaru? Pročitajte…

 

 

Period pred nama obeležiće ulazak tranzitnog Marsa u Strelca. Energija kojom smo okruženi malo će se stabilizovati. Međutim, neka nas ne zavara osećaj slabljenja autoriteta i osećaj da nam sada nešto može biti progledano i kroz prste.

 

Tranzitni Mars u Strelcu pokazaće nam da se samo uložen trud računa, da vreme za odmor ne postoji onda kada se od nas očekuje maksimalna posvećenost. Svakako, svi naši planovi nastaviće da se realizuju, ali ćemo malo promeniti uslove u kojima stvaramo, i skrenućemo nekim stazama koje nisu unapred ucrtane u naše skice cilja.

 

Tranzitni Merkur u Jarcu obrazovaće aspekt kvadrata sa tranzitnim Uranom u Ovnu (egzaktno 28. januara). Pripazite tih dana na dogovore koje ćete sklapati, ali i na neka obećanja koja ste ranije dali, a sada se očekuje njihova realizacija. Vremena je sve manje, a poziva sve više. Balans je ključan pojam.

 

Tranzitni Merkur 31. januara menja znak i ulazi u Vodoliju. Merkur u Vodoliji aktiviraće nas da istražujemo neke teme koje su nas i ranije privlačile, ali smo mislili da nam nisu dostupne. Iznenadićemo se kada shvatimo koliko je sve povezano i koliko je slučajnost relativan pojam.

 

Kad nas očekuje energija Plavog Meseca

Pun Mesec u Lavu očekuje nas poslednjeg dana ovog meseca, 31. januara. Ovo je drugi pun Mesec u jednom mesecu, takozvani “Plavi Mesec” (prethodni je bio 2. januara u Raku). Pun Mesec će biti na 11 stepeni Lava. Svi oni koji imaju neku planetu na oko 11 stepeni Lava, mogu očekivati da će ovaj pun Mesec imati veći uticaj na njih, u zavisnosti od toga koja im je planeta u pitanju, u kom polju se nalazi i koje aspekte obrazuje sa drugim planetama.

 

Takođe, i svi oni koji imaju neku planetu na oko 11 stepeni Škorpije ili Bika, ali i Vodolije, mogu očekivati da će osetiti energiju ovog Meseca. Svakako, ukoliko se osetite izazvanim da odreagujete burno i naglo, razmislite još jednom o potencijalnim posledicama svojih postupaka.