Mars u Strelcu stavlja EMOCIJE na kušnju! Svaka NEISKRENA emocija biće OTKRIVENA, a evo kome će SRCE zatreperiti od SILINE LJUBAVI

Mars u Strelcu stavlja EMOCIJE na kušnju! Svaka NEISKRENA emocija biće OTKRIVENA, a evo kome će SRCE zatreperiti od SILINE LJUBAVI

25. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Sunce i Merkur u Vodoliji obrazovaće aspekte kvadrata sa Jupiterom u Škorpiji (Sunce i Jupiter egzaktno 10. februara; Merkur i Jupiter egzaktno 13. februara).

 

Očekuju nas sukobi sa svima koje ćemo smatrati preprekom na putu kojim smo krenuli, očekuje nas nerazumevanje onih koji ne posmatraju život onako kako ga mi posmatramo.

 

Izbor koji je pred nama je jednostavan: odustati ili još jače i odlučnije koračati ka cilju. Sunce u Vodoliji obrazuje aspekt sekstila sa Uranom u Ovnu (egzaktno 14. februara). Hrabrost će nas voditi ispravnim putevima. Neko bdi nad nama.

 

Venera 10. februara ulazi u Ribe, i za sve nas krenuće jedan period tokom koga ćemo više verovati u snove, maštu i znakove pored puta. U sve one “slučajnosti” i u neminovnost srećnog ishoda. Venera u Ribama obrazovaće aspekt sekstila sa Saturnom u Jarcu (egzaktno 15. februara). Neko će tokom tog perioda živeti ljubav. Jer, samo iskrene emocije živeće u narednom periodu.

 

Očekuje nas i mlad Mesec u Vodoliji 15. februara. Za mnoge će tada početi jedan novi period, period novih početaka, aktivacije ludih planova, ali sa vrlo izvesnim ishodom. Toliko smo toga do sada videli i osetili, da bismo dozvolili sebi da ne verujemo u to da samo najluđe ideje na kraju zažive.

 

 

Izvor: Astroportal.in

Stranice: 1 2 3