Ovnovi NIKAD ne odustaju, a Bikovi najduže ČEKAJU da im se UZVRATI LJUBAV: Zanimljive činjenice O SVAKOM horoskopskom znaku!

Ovnovi NIKAD ne odustaju, a Bikovi najduže ČEKAJU da im se UZVRATI LJUBAV: Zanimljive činjenice O SVAKOM horoskopskom znaku!

25. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Vodolija

 

1. Američki poslodavci najradije zapošljavaju Vodolije na radna mesta koja zahtijevaju originalnost. Istraživanja zasnovana na posmatranju radnika pokazuju da Vodolije i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način.

 

2. Oni su fascinirani svim što je ultramoderno. Statistike pokazuju da su među prvima nabavili kompjuter i priključili se na Internet. U kuhinji se češće od drugih služe aparatima.

 

3. Što se emotivnog života tiče, Vodolije pripadaju grupi onih s kojima je teško planirati zajedničku budućnost. Njihovim partnerima najviše smeta njihova sklonost da s bivšim ljubavima uspostavljaju prijateljski odnos, kao i to da su često nesigurni u prirodu svojih osećaja.

 

4. Prijatelji im zameraju nemir i stalnu potrebu za novinom. Ne drži ih mesto, pa izlazak s njima često podrazumijeva trčanje od mesta do mesta…

 

5. Vodolije su najotporniji znak kada je reč o promeni klime i vremena. Najbrže i najlakše se navikavaju na neobične uslove života, polarnu hladnoću, monsune i tropske temperature.

 

6. Zauzimaju vrh liste domaćina u čijoj se kući gosti najugodnije osećaju. Kod njih uvek možete banuti nenajavljeni i slobodno ulaziti u kuhinju i samoinicijativno napraviti kafu ili ručak.

 

7. Po načinu na koji ljudi putuju, lako ćete pogoditi pripadnost određenom znaku Zodijaka. Ako ugledate osobu naoružanu kamerama i fotoaparatima, nećete pogrešiti ako mislite da je Vodolija.

 

 

Ribe

 

1. Ribe su miljenici sreće. Sudeći po rezultatima istraživanja marketinških stručnjaka, uspeh u karijeri Ribe mogu zahvaliti u većoj meri povoljnom spletu okolnosti nego ambiciji.

 

2. Iako se Ribe smatraju haotičnim i ponekad površnim, istraživanja nisu potvrdila ovo mišljenje. Premda ćete po pretrpanom radnom stolu znati ko sedi za njim, Ribe prednjače u brzini pronalaženja potrebnih dokumenata, kao i u lakoći kojom se prisećaju njihova sadržaja.

 

3. Vole dodir metala. Ako obratite pažnju na njihovo ponašanje u trenucima zamišljenosti ili dok se koncentrišu na nešto, primetićete da često nesvesno trljaju ili vrte privesak, prsten, narukvicu ili neki drugi metalni predmet.

 

4. Retko se žale na oskudicu ili nedostatak novca. Pripadnici ovog znaka zadovoljni su i s manjim prihodima.

 

5. U grupi bolesnika, za čije bolesti nije pronađen organski uzrok, zastupljenost Riba je rekordna. Osim što izražavaju sklonost neobičnim oboljenjima i proces njihova ozdravljenja često izmiče naučnom objašnjenju.

 

6. U populaciji vatrenih pristalica različitih duhovnih grupa one su jedan od najzastupljenijih znakova. Razlog tome je što se vole žrtvovati u korist opšteg dobra.

 

7. Rezultati istraživanja koji su sprovedeni na američkim tinejdžerima potvrđuju da Ribe prednjače u zaljubljivanju na prvi pogled. Pripadnici ovog znaka često izveštavaju o tome da su svoje buduće partnere “upoznale” najpre u snu, a tek onda na javi.

 

 

( IZVOR: AVAZ.BA )

 

Stranice: 1 2 3 4