LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

26. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Ljubavni horoskop za februar 2018: Februar 2018. godine je mesec koji se može činiti dosadan na prvi pogled, jer nema izazovnih aspekata. Ipak, može postati nepredvidljiv zato što Sunce, Merkur i Venera prolaze kroz Vodoliju, kroz znak koji je sam po sebi nepredvidljiv. Sredinom meseca imamo pomračenje Sunca u Vodoliji koje može da donese iznenađenja.

 

Najznačajniji aspekt u februaru je kvadrat između Marsa smeštenog u Strelcu i Neptuna smeštenog u Ribama. Ovaj aspekt formira se 17. februara 2018. godine, ali njegov uticaj može se osetiti tokom celog meseca, posebno u drugoj dekadi meseca, piše tarot-horoskop.com.

 

Mars je planeta akcije, a Neptun donosi, između ostalog, iluzije, zbunjenost, nejasnoće i pasivnost. To znači da bi mogli da napravite neke pogrešne, iracionalne poteze o kojima niste promislili, može doći do nesigurnosti, dilema i poteškoća u koncentraciji.

 

Mars može doneti nezgode i skandale, a Neptun sakrivene stvari i zavisnosti, pa bi se mogli suočiti s događajima isprepletenim s lažima, izdajom, alkoholom, drogama, korupcijom,obmanama, prevarom, razotkrivanjem tajni i slično. Sve to može stvoriti veliku buku.

 

Astrološki događaj 15. februara 2018. godine je delimično pomračenje Sunca u Vodoliji. Kao i sva druga pomračenja, i ovo može doneti nešto dobro ili loše.

 

Ovo pomračenje je deo porodice pomračenja Saros 150, s visokim stepenom kreativnosti, povoljna za promociju novih ideja koje su podržane optimizmom i entuzijazmom i ako se njima dobro upravlja, mogu doneti pozitivne promene.

 

Uticaj pomračenja Sunca najjači je oko 15. februara 2018. godine. Ispod navodimo polje uticaja za svaki znak:

 

Ovan – zajednica, grupa, društvo; popularnost, prijatelji, zaštitnici i oni koji vas podržavaju; nade i projekti.

 

Bik – društveni status, ugled, karijera, uspeh, nagrade; nadređeni i autoriteti.

 

Blizanci – putovanja u daleke zemlje, kontakti sa strancima; internet, obrazovanje, kultura i duhovnost.

 

Rak – posao i ulaganja; nasledstvo i pokloni, sponzorstva, nepovratna sredstva i pozajmice.

 

Lav – ljubavni život, brak, parovi; saradnje, dogovori, ugovori, suparništvo, sukobi, sudstvo.

 

Devica – posao i obaveze; podređeni i nadređeni; zdravlje, higijena; kućni ljubimci.

 

Strelac – intelekt, informacije, komunikacija, pregovori, intervjui, dokumenti, papirologija; putovanja, vozila; sestre, braća, komšije.

 

Jarac – novac, zarada, troškovi, ušteđevina, profit, nekretnine; osećaj vrednosti.

 

Vodolija – telo, pojava, fizički izgled, vitalnost, temperament; život uopšteno.

 

Ribe – tajne akcije i oni koji vas podržavaju tajno, predviđanje, sakrivene opasnosti (neprijatelji, opasne zone, bolesti).

 

OVAN

U prvoj dekadi februara 2018. godine, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u dobrom položaju koji daje nadu i pomaže pri ostvarenju nadanja. Društveni život pomoći će pri zbližavanju, posebno događaji na kojima prisustvuje veći broj ljudi i to je povoljno za početak veze, ako to želite.

 

Nakon 11. februara Venera je u Ribama, u znaku koji joj daje moć, ali u nepovoljnoj kući koja ne ostavlja mesta za slobodu izbora. U drugoj i trećoj dekadi meseca mogli bi da imate snažna osećanja, ali možda nećete biti srećni zbog toga. Može se raditi o tajnoj ljubavi.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5