LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

26. siječnja 2018. 0 By Admin 1

BIK

Februar 2018. godine je obećavajuć mesec za Bikove kada se radi o vezama. Jupiter, Velika Sreća, se nalazi u kući parova Bika, u uzajamnoj recepciji s Marsom, vladarem ove kuće. To je dobra postavka u kojoj Mars i Jupiter sarađuju u vašem najboljem interesu. I to nije sve! U drugoj i trećoj dekadi formira se sjajan trigon između Jupitera i Venere, planete ljubavi.

 

Obe planete imaju pozitivan učinak, donose ispunjenje i nove prilike. Ipak, očekujte da ćete morati prvo da prerastete poteškoće kako bi mogli da ostvarite svoje snove. Ako u određenom trenutku morate da donesete važnu odluku, dobro promislite, jer ono što će se činiti očitim može biti zavaravajuće. Ako se potrudite, ako ne idealizujete stvari i ako ostanete prizemljeni, tada će sve biti u redu.

 

 

BLIZANCI

S Marsom u kući strasti Blizanaca februar 2018. godine je strastven mesec. Trošićete puno energije na ljubavni život. Podržavaćete osobu do koje vam je stalo ili ćete pokušati da je pridobijete. Najbolje što možete da preduzmete je da udružite snage kroz zajednički projekat, kroz inovacije i nešto korisno.

 

Ako se trenutno nekome udvarate, potrudite se, nemojte na očigled pokazivati svoje namere, nemojte biti previše direktni. Odaberite suptilniji pristup. Ako vaša veza prolazi kroz krizu, nemojte biti impulsivni. Mars vas može isprovocirati, pa može doći do svađe. Pogledamo li iz drugog ugla vašu situaciju, ljubavni i poslovni život mogu biti isprepleteni.

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5