LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

26. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Lako se može dogoditi da se zaljubite u februaru 2018. godine. Merkur se nalazi u 5. kući Vage, gde se događa i pomračenje Sunca, pa možete očekivati neočekivane ili neobične događaje vezano za ljubavni život. Eksperimentisaćete, ostvarićete neke promene ili ćete biti iznenađeni promenama.

 

Najizglednije je da će se to dogoditi kroz prve dve dekade. S druge strane, prva dekada je najromantičniji i najsenzualniji period, jer tada je i Venera u vašoj 5. kući. Za veze Vage važna je komunikacija, putovanja, kao i intelektualna podudarnost. Između poslovnog i ljubavnog života može biti povezanosti.

 

 

ŠKORPIJA

Februar 2018. godine je sjajan mesec za ljubav i brak, ponajviše zadnje dve dekade. Jupiter, vladar kuće strasti Škorpiona, nalazi se u Škorpiji, a u kući strasti nalazi se Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona. Ovakav sklop planeta ima sjajan senzualan naboj i obećava Škorpijama užitak i zabavu, emotivno ispunjenje i sreću.

 

U ovom periodu moguća je veridba, a ako još niste upoznali svoju ljubav, mogli bi da se zaljubite. Ako ste u vezi razmišljaćete o krunisanju veze brakom i zajedničkom životu, pa čak i o deci. Sve ono što parove povezuje s novcem mora se taktično i pažljivo razmotriti.

 

 

STRELAC

U februaru 2018. godine Mars prolazi kroz Strelca i to govori o fizičkoj energiji, čežnjama, seksualnosti i strasti. Mars vlada kućom ljubavi i erotike Strelca. Da li vam moramo crtati kako će februar izgledati? Da, shvatili ste! Ovo će biti vruć mesec, jako vruć, iako je sredina zime. Ljubav vas zove i vi je prizivate.

 

Osećanja su intenzivna, strast snažna i tražite ispunjenje odmah, bez obzira na rizik ili posledice. Kada se dogodi pomračenje Sunca, Merkur, vladar parova Strelca, će biti vrlo blizu Suncu. To donosi neočekivane događaje, nagle preokrete ili nove situacije, verovatno povezano s putovanjem, telefonskim pozivima ili razmenom poruka.

 

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5